Tunnetko Forever Onlinen digitaaliset etäpalvelut? Juuri nyt kannattaa tutustua – olemme nimittäin kehittäneet palvelun käyttökokemusta ja lisänneet uusia toimintoja sekä sisältöjä. Tänä ystävänpäivänä me foreveriläiset tahdomme jakaa tätä iloa edelleen myös teidän kanssanne.

Saat itsellesi ja voit lähettää edelleen myös ystävällesi lahjana Forever Online -palvelun kuukaudeksi veloituksetta käyttöön. Saatte palvelun käyttöönne aktivoimalla digitaalisen ystävänpäiväkortin kotisivuillamme foreverclub.fi/ystavanpaiva.

Forever Online-palvelu päättyy automaattisesti kuukauden kuluttua sen aktivoinnista ilman eri toimenpiteitä.

Forever Online on jatkossakin kaikkien Forever Pihlajalinnan digitaalisten ja etäpalveluidemme kotipesä.

Verkkopalvelussamme on tarjolla ryhmäliikunnan livelähetyksiä sekä näistä koostettu, jatkuvasti päivittyvä tuntitallenteiden galleria 24/7 -käyttöön etänä. Tarjolla on myös mm. kehonhuoltoharjoitteita, ravintovinkkejä, työergonomiaopastuksia ja harjoitusvideoita.

Forever Online -palvelun käytön määrä kasvoi moninkertaiseksi pandemian aiheuttaman kuntosalisulun aikana moninkertaiseksi. Voit lukaista aiheesta täältä lisää. Etäharjoittelu madaltaa kynnystä tutustua erilaisiin liikunnan vaihtoehtoihin, kun kokeilun voi tehdä omassa rauhassa kotona. Verkkopalvelussamme on runsaasti erilaisia liikuntalajeja tarjolla.  – Tutustu sinäkin!

Hyvää Ystävänpäivää <3

Yours,

Forever

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!