Tänä talvena viranomaistahot suosittelevat kaikkien kuluttajien ja yhteisöjen huomioivan tarkemmin kulutustottumuksiaan meneillä olevan erityisen energiankulutuskauden aikana.

Olemme tutkineet omaa sähkönkäyttöämme ja todenneet liikuntakeskustemme suurimman yksittäisen energiankuluttajan olevan saunat. Päätimme osallistua vastuulliseen toimintaan järjestämällä uudelleen saunojen lämmitysaikoja. Vaihtoehtomme ovat sulkea saunat kokonaan tai tarjota keskitetysti tehokkaita aikoja. Valitsimme tarjota saunavuoroja, sillä saunan lämmössä palautuminen on jäsenillemme merkityksellinen osa harjoitusta ja tärkeä treenistä palautumisen edistäjä.

Valitsimme saunojen lämmitysajankohdaksi arki-illat, jolloin suurin osa jäsenistämme vierailee salin saunassa ja voi siten jättää kotisaunan lämmittämättä. Kun tuhannet jäsenemme Suomessa toimivat näin, kerrannaisvaikutus on merkittävä. Energiansäästöä kertyy myös liikuntakeskusten saunoista koko muun päivän ajalta sekä viikonlopuilta. Näin toimimme yhdessä tämän hyvän ja merkittävän tavoitteen puolesta.

Valtakunnallisen energiansäästökampanjan tavoitteena on saada vähintään 95 prosenttia suomalaisista tekemään energiatekoja ja saavuttaa pitkällä aikavälillä pysyvästi alhaisempi energiankulutus
. Tavoite on kaikille yhteinen kotona, liikenteessä, työpaikoilla, oppilaitoksissa, kunnissa ja yrityksissä. Liity sinäkin!

Suosittelemme lukaisemaan Astetta alemmas -kampanjan sivuilta vinkkejä kodin kulutuksen hillintään: https://www.astettaalemmas.fi/. Kampanjan taustalla ovat Motiva, Energiavirasto, työ- ja elinkeinoministeriö, valtioneuvoston kanslia, ympäristöministeriö ja Sitra.

Sauno klubilla ja jätä oma saunasi lämmittämättä arkisin

Foreverin saunojen aukioloajat muuttuvat energiakampanjan myötä. Jatkossa saunat lämpenevät klubeillamme arkisin, maanantaista perjantaihin kello 17.00- 20.00. Saunojen uudet aukioloajat astuvat voimaan torstaina 1.12.2022 kaikissa Foreverin Premium-toimipisteissä sekä Lahden Lite toimipisteessä. Töölön toimipisteemme on osa hotelli Crowne Plaza Helsinki Hesperian palvelukokonaisuutta hotelliasiakkailleen, joten Töölössä saunat lämpenevät toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit