Usein kysytyt kysymykset koskien LITE-toimipisteitä (Leppävaara, Omena, Espoon keskus, Tampella, Vaasa, Kuopio sekä Lahti).

Mitä minun tulee tehdä asiakkuudelleni, jos viranomainen määrää toimipisteen suljettavaksi?

Asiakkuutesi pysyy voimassa ja sinulla on käytössäsi verkkopalvelumme, jotta voit yhä huolehtia liikunnastasi.

Asiakkaillamme on halutessaan mahdollisuus tauottaa oma asiakkuutensa veloituksetta ilmoittamalla siitä sähköpostitse oman toimipisteen asiakaspalveluun. Keskeytysaika käynnistyy ilmoituspäivämäärästä.

Toimipistekohtaiset yhteystiedot löydät täältä

Keskeytetäänkö asiakkuuteni automaattisesti, jos viranomainen määrää toimipisteen suljettavaksi?

Ei. Jos haluat keskeyttää jäsenyyden toimipisteen sulun ajaksi, tulee sinun olla itse yhteydessä oman toimipisteen asiakaspalvelun sähköpostiin. Keskeytysaika käynnistyy siitä päivämäärästä kun olet lähettänyt sähköpostin.

Toimipistekohtaiset yhteystiedot löydät täältä

Olen jo tauottanut asiakkuuteni ja viranomaisen määräämä toimipisteen sulku jatkuu. Mitä minun tulee tehdä?

Jos asiakkuutesi on tauotettu sulun ajalle, sulun jatkuminen ei vaadi sinulta toimenpiteitä vaan hoidamme asian puolestasi.

Mitä tapahtuu liikuntamaksuilleni sulun aikana?

Liikuntamaksut muodostuvat normaalisti, jos asiakkuutesi on voimassa. Jos asiakkuutesi on keskeytetty, ei keskeytyksen ajalta muodostu liikuntamaksuja.

Avoin muodostunut liikuntamaksu tulee maksaa normaalisti, mikäli lasku on muodostunut ennen asiakkuuden keskeytyksestä ilmoittamista. Maksamasi aikaväli, joka kohdistuu keskeytyksen ajalle, huomioidaan tulevissa laskuissasi.

Mitä tapahtuu toimittamilleni liikuntaseteleille ja -eduille, sekä muille mahdollisille hyvityksille tauon aikana?

Kaikki toimitetut liikuntasetelit- ja edut, sekä muut mahdolliset hyvitykset tuleviin liikuntamaksuihin säilyvät laskutustiedoissasi ja ne huomioidaan tulevissa laskuissasi. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä, vaan hoidamme asian puolestasi.

Kuinka jäsenyyteni aktivoituu salin auetessa uudelleen?

Tiedotamme asiakkaitamme etukäteen toimipisteen aukeamisesta ja korttien aktivoitumisesta.

Voinko irtisanoa asiakkuuteni toimipisteen sulkuaikana

Halutessasi voit irtisanoa jäsenyyden voimassa olevien sopimusehtojen mukaisesti.

Löydät voimassa olevat sopimusehdot täältä

Jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, voit irtisanoa jäsenyyden yhden (1) kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen irtisanominen tapahtuu sähköpostitse asiakaspalveluumme ilmoittamalla. Kalenterikuukauden irtisanomisaika katsotaan alkaneeksi sähköpostin lähettämisestä.

Keskeytettyä jäsenyyttä ei voi irtisanoa keskeytyksen aikana. Irtisanomisaika käynnistyy keskeytyksen päättymisen jälkeen.

Miten asiakkaita tiedotetaan toimipisteen sulkuaikana

Tiedotamme asiakkaitamme sähköpostitse, tekstiviesteillä sekä sosiaalisen median kanavissa. Varmistathan, että sinulla on ajan tasalla olevat yhteystiedot ilmoitettuna ja muista tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio.

Mitä tapahtuu tekemilleni ryhmäliikunta- tai kuntosalituntien varauksille, jos viranomaisen määräämä toimipisteen sulku jatkuu.

Hoidamme asian puolestasi, eikä tilanne vaadi sinulta toimenpiteitä, jos olet tehnyt ryhmäliikunta- tai kuntosalituntien varauksia ajalle, jolloin toimipiste on suljettu.

Peruutamme toimipisteen ryhmäliikunta- ja kuntosalitunnit sulkuajalta, sekä peruutamme asiakkaiden tekemät varaukset järjestelmästämme.

Mitä tapahtuu valmennuspaketilleni ja miten laskutus tapahtuu toimipisteen sulkuaikana?

Viranomaisen määräämään sulun aikana yksilövalmennuspalveluita ei voida järjestää toimitiloissamme. Voimassa olevan valmennuspakettisi osalta oma valmentajasi sopii kanssasi henkilökohtaisesti harjoittelutilanteesta sulkuaikana.

Jos sinulla on kysymyksiä laskutukseen tai valmennuspakettiin liittyen olethan yhteydessä oman toimipisteen asiakaspalveluun.