Kuntosali Turku – Tule treenaamaan Turun Leaf Areenaan! 

Kuntoilu ei ole ikinä ollut helpompaa ja hauskempaa. Löydät nyt meidän monipuolisen liikuntatarjonnan myös Turusta! Voit hikoilla laadukkailla kuntosaleillamme tai löytää oman suosikkisi kattavasta ryhmäliikuntatarjonnasta. Käytössäsi ovat myös monipuoliset lisäpalvelut aina yksilövalmennuksesta fysioterapiaan, hierontaan ja ravintovalmennukseen.

Turun kuntoklubimme

 

Monipuolinen kuntosali käytössäsi

Turun kuntosaleiltamme löydät kestävät ja turvalliset laitteet, joita on helppo käyttää. Jos olet vasta aloittanut kuntoilun, osaava ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinut mielellään alkuun. Näin kuntosaliharjoittelu on varmasti turvallista ja saat treenistäsi mahdollisimman paljon irti

Ryhmäliikunnasta puhtia päivään

Meille kuntokeskuksena on todella tärkeää, että säilytät ilosi liikuntaan jatkuvassa arjessasi ja että liikkuminen tuntuu juuri sinulle sopivalta tavalta. Jos pelkkä omatoiminen treenaus ei tunnu omimmalta treenaukselta, Foreverin kuntosalilta löydät myös ohjattua treenausta. Kuntosaleiltamme löydät kattavan tarjonnan erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joilla saat mukavaa vaihtelua treeniisi. Tutustu monipuoliseen ryhmäliikuntatarjontaan ja löydä oma juttusi. Yhdessä liikkuminen on hauskaa ja motivoivaa vastapainoa kuntosaliharjoittelulle. Foreverin kuntosali Turussa tarjoaa kaikille mahdollisuuden liikkumiseen!

Personal Trainer apunasi

Ammattitaitoiset Personal Trainerimme ovat käytettävissäsi olitpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi kuntoilija. Yksilövalmennuksen avulla saat kirkastettua tavoitteesi ja saavutat ne varmemmin. Personal Trainerin avulla varmistat myös, että tekniikkasi on oikea ja liikkumisesi turvallista.

Muut hyvinvointia tukevat palvelut

Fysioterapia, hieronta ja ravintovalmennus ovat käytössäsi Turun kuntosaleillamme. Lisäksi lapsesi viihtyy Mehukatti-lastenmaailmassa liikunnallisista virikkeistä nauttien, kun sinä treenaat rauhassa.

Leaf Areenan palvelut käytössäsi

Turun Kärsämäessä sijaitsevasta Leaf Areenasta löydät kuntosalin lisäksi paljon muutakin. Golfmaailma on lämmitetty talviharjoitteluhalli, jossa voit harjoitella golfia ympäri vuoden. Voit varata myös golfvalmennusta henkilökohtaisesti tai ryhmille. Leaf Areenan peliareenoihin kuuluvat kolme täysimittaista pelikenttää esimerkiksi salibandyn, futsalin ja sulkapallon pelaamiseen. Viikonloppuisin on mahdollista järjestää turnauksia ja kenttäpelisarjoja. Mehukatti Lastenmaailmassa lapsesi pääsee kiipeilemään, hyppimään, pomppimaan ja pelaamaan. Lastenmaailmassa voit myös järjestää hauskat synttärit lapsellesi. Areenan uudet sauna- ja neuvottelutilat ovat vuokrattavissa kokousten ja illanviettojen järjestämiseen.

Tule testaamaan Turun Leafin monipuoliset palvelut ja aloita energisempi elämä jo tänään!

Ajankohtaista

Henkilökuntamme