image description
Kimmo Tolvanen fustraohjaaja / personal trainer

Olen Kimmo Tolvanen. Työskentelen Järvenpään Forever kuntoklubilla Fustra-ohjaajana ja Personal Trainerina.

On ollut mahtavaa työskennellä liikunnan parissa erilaisissa työtehtävissä viimeiset 20 vuotta. Matkan varrella on kertynyt kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta sisäpyöräilyn, pilateksen, rentoutus/venyttelytuntien ja erilaisten lihaskuntotuntien parissa. Viimeisien vuosien painopiste on kuitenkin ollut vahvasti pienryhmien valmentamisessa ja erityisesti henkilökohtaisessa ohjaamisessa.

Asiakkaiden kanssa rakennellaan monenlaisia tavoitteita. Sujuvalla yhteistyöllä on saavutettu erinomaisia tuloksia niska/hartia alueen ongelmiin, kehon- ja painonhallintaan tähtäävässä harjoittelussa. Lisäksi nykyisin moni asiakas lähestyy hakien harjoittelusta tukea oman lajin vaatimiin haasteisiin.

Omat innostuksen kohteet ovat monipuolisesti eri maila –ja pallopeleissä, kehonhallintaa vaativassa harjoittelussa ja terveysliikunnassa.

Mielenkiinto työpäiväni erilaisten ihmisten kanssa työkentely ja jatkuvat haasteet mitä ihmiskeho kaikessa muotoan pystyy tarjoilemaan. Työssäni isoin tavoite on aito halu ohjata asiakkaita turvallisesti ja kohti omia tavoitteitaan.

 

Koulutukset:

Liikunnanohjaaja

Auktorisoitu personal trainer

Fustra-ohjaaja: tasot 1-5

Kuntosaliohjaaja

 

Asiakaspalautteita:

”On saanut totaalisesta sohvaperunasta innokkaan kuntourheilijan ja terveellisten elämäntapojen aikana” Maija 67 v.

”Loista ammattilainen, joka vetää täsmätreenin päivän kuntoon sopien. Treenit onnistuu niin salilla kuin etänä, paritreeninä tai itsekseen” Suvi 41v. ja Kalle 44v.

”Osa ottaa huomioon yksilöllisyyteni, kertoo selkeästi miksi ja miten asioita tehdään” Nella 24v.