Kysymyksiä & vastauksia koronasta

Jäsenyyden keskeytys

Jos haluat pitää harjoittelusta taukoa, suosittelemme jäsenyyden keskeytystä. COVID19-epidemian aikana jäsenyyden keskeytys on maksutonta, ja voit aloittaa tauon heti. Tauon ajalta ei peritä liikuntamaksuja. Ota yhteyttä tauosta sähköpostitse asiakaspalveluumme.

Jos haluat lopettaa jäsenyytesi kokonaan, on jäsenyydellä kalenterikuukauden irtisanomisaika. Jäsenyyden voi irtisanoa paikan päällä asiakaspalvelussamme tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelumme osoitteet:

 • Espoo (Leppävaara, Omena, Espoon keskus): espoo.lite@foreverclub.fi
 • Vaasa: vaasa.lite@foreverclub.fi
 • Tampere: tampella@foreverclub.fi
 • Kuopio: kolmisoppi@foreverclub.fi
 • Lahti: lahti@foreverclub.fi

Miten jo maksetulle liikuntamaksulle tapahtuu tauon aikana?

Hyvitämme automaattisesti ensimmäisestä laskustasi ne päivät, jotka olet maksanut keskeytyksen ajalta.

Kannattaako sopimus keskeyttää vai irtisanoa?

Jos haluat pitää harjoittelustasi väliaikaisesti taukoa, suosittelemme keskeytystä. Keskeytyksen voit aloittaa heti ja säästyt irtisanomiskuukauden maksuilta. Vältyt näin myös 29 € liittymismaksulta, joka peritään uusilta jäseniltämme.

Mitä jos toimipiste suljetaan viranomaisen toimesta?

Ilmoitamme mahdollisista viranomaispäätöksistä aina tekstiviestillä sekä sähköpostitse. Voit halutessasi keskeyttää jäsenyytesi sulun ajaksi asiakaspalveluumme ilmoittamalla.

 

Erityisjärjestelyt liikuntakeskuksissamme

Toimimme Foreverilla päivittäin epidemiatilanteen hillitsemiseksi ja haluamme tarjota turvallisen ympäristön harjoitella. Huomioi arjessa seuraavat toimenpiteemme:

Ryhmäliikunnan kapasiteettia rajoitettu 10 henkeen
Olemme rajoittaneet tuntien asiakasmääriä salikohtaisesti niin, että 2 metrin turvaväli on mahdollista säilyttää. Maksimäärä tunneille on isommissakin saleissa nyt 10 henkeä. Suosittelemme varaamaan tunnille paikan aina etukäteen. Rajoitus on voimassa toistaiseksi.

Saunat on suljettu
Saunat on pois käytöstä 30.11. alkaen. Rajoitus on voimassa toistaiseksi.

Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissamme
Käytäthän maskia yleisissä tiloissamme, kuten pukutiloissa, kahviossa ja asiakaspalvelussa.

Online-harjoittelu
Tiesithän, että käytössäsi on Forever Online -palvelu 31.3.2021 asti maksutta. Onlinesta löydät suosituimmat ryhmäliikuntatuntimme suoraan kotiisi ohjattuna. Saat rekisteröitymiskoodin asiakaspalvelustamme.

Turvallisuus kuntosalilla

 • Laitteiden desinfiointi. Tiloissamme on desinfiointipulloja, joilla voit puhdistaa koskettamasi pinnat ennen ja jälkeen.
 • Tilojen siivousta ja desinfointia on lisätty henkilökunnan ja siivouksemme toimesta

Turvallisuus ryhmäliikunnassa

 • Välineiden desinfiointi. Puhdista huolellisesti kaikki tunnilla käyttämäsi välineet (esim. jumppamaton, käsipainot, tangot, levypainot, sisäpyörän).
 • Pienempi asiakasmäärä. Olemme rajoittaneet reilusti ryhmäliikuntatuntien asiakaskapasiteettia mahdollistaaksemme turvallisen liikkumisen ja turvavälit tunneilla. Tunneilla on mahdollista säilyttää 2 metrin turvaväli. Maksimäärä tunneille on isommissa saleissa aina 20 henkeä.
 • Tauko tuntien välillä. Tuntien välissä on normaalia pidempi tauko, jotta välineiden puhdistukseen jää aikaa ja eikä ruuhkaudu. Tunnit on pyritty sijoittelemaan niin, ettei pukuhuoneet ruuhkaudu.
 • Kiertoharjoittelu tauolla. Olemme suunnitelleet tunnit niin, että jokaisen tunnin voi suorittaa paikkaharjoitteluna henkilökohtaisilla välineillä. Kiertoharjoittelutunteja ei toistaiseksi järjestetä.

Turvallisuus lastenmaailmassa

 • Tilojen desinfiointi. Hygieniatason parantamiseksi olemme lisänneet tilojen desinfiointia. Siivoamme ja desinfioimme päivittäin lastenmaailman tiloja ja pintoja lastenmaailman työntekijöiden ja siivojamme toimesta.
 • Vain terveenä hoitoon. Älä tuo sairasta lasta lastenmaailmaan – jos lapsellasi on vähänkään sairastumisen oireita, kuten flunssaa tai yskää, älä tuo lasta lastenmaailmaan.
 • Käsien pesu. Pese lapsen kädet huolellisesti ennen lastenmaailmaan saapumista ja sieltä lähdettäessä.

Turvallisuus yksilövalmennuksessa

 • Valmentaja huolehtii desinfioinnista. Valmentajasi huolehtii puolestasi käyttämiesi välineiden ja laitteiden desinfioinnista.
 • Turvaväleistä huolehtiminen. Valmentajasi pyrkii löytämään rauhallisen paikan harjoittelullenne. Voit kysyä lisätietoja myös etävalmennuksesta tai ulkotreeneistä.
 • Kertakäyttöhansikkaat käytössäsi. Tarjoamme maksutta käyttöösi kertakäyttöhansikkaat treenisi ajaksi.

Noudatamme tarkkoja päivittäisiä siivous- ja desinfiointitoimenpiteitä. Seuraamme myös THL:n ohjeistuksia aktiivisesti ja keskustelemme aina tarpeen mukaan viranomaisten kanssa tilanteesta.

Kiitos yhteistyöstä! Turvallisia treenejä Foreverilla.