Forever LITE -kuntosalit aukeavat 4.5.2020

Suljimme 20.3.2020 kaikki Forever-liikuntakeskuksemme ehkäistäksemme koronavirustartuntojen leviämistä. Olemme seuranneet tilanteen kehittymistä päivittäin, ja Suomessa tehdyt toimenpiteet ovat olleet toimivia. Vaikka koronaepidemiatilanne ei ole vielä ohi, oletuksena on, että rajoituksia aletaan yhteiskunnassa purkaa lähiaikoina.

Avaamme Forever-liikuntakeskukset rajoitetusti 4.5.2020 alkaen. Noudatamme erityistä vastuullisuutta ja varovaisuutta varmistaaksemme omalta osaltamme sen, ettei hyvin hallintaan saatu viruksen leviäminen vaarannu.

Salien avaamisen yhteydessä huomioimme tehostetusti hygienia-asiat sekä muut asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuutta edistävät asiat. Olemme pyrkineet tekemään kaiken niin, että sinä voisit harjoitella tiloissamme mahdollisimman turvallisesti. Sen onnistuminen vaatii myös sinun yhteistyötäsi, kiitos siitä jo etukäteen.

Muutokset laskutuksessa ja jäsenyydessä

Forever Lite Espoo, Kuopio, Vaasa, Tampere

 • Jatkuvat kortit: hyvitämme kaikki sulkuajan ja keskeytysten mukaiset päivät ensimmäisestä laskustasi automaattisesti. Vuosikortit: pidennämme vuosikorttia sulkuaikaa ja keskeytystä vastaavan määrän automaattisesti.
 • Oma jäsenyytesi sisältää 31.7. asti kuntosalin sekä uuden Forever Onlinen käytön, jossa tarjoamme Foreverin suosituimpeja ryhmäliikuntatunteja liveohjattuna kotiin.

Jos jäsenyydestä ja laskutuksesta on kysyttävää, lähetä kysymyksesi, yhteystietosi sekä tieto missä salillamme olet asiakkaana osoitteeseen laskutus.lite@foreverclub.fi.

Forever Lite Lahti

 • Jatkuvat kortit: hyvitämme kaikki sulkuajan ja keskeytysten mukaiset päivät ensimmäisestä laskustasi automaattisesti.
 • Aktivoimme kaikki sulkuajaksi keskeytetyt kortit 4.5.2020 alkaen. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme ajanjakson 4.5.-31.7. kesähintaan 24,90 € / 28 päivää. Hinta sisältää kuntosalin sekä uuden Forever Onlinen käytön, jossa tarjoamme Foreverin suosituimpeja ryhmäliikuntatunteja liveohjattuna kotiin.

Jos jäsenyydestä ja laskutuksesta on kysyttävää, lähetä kysymyksesi, yhteystietosi sekä tieto missä salillamme olet asiakkaana osoitteeseen laskutus.lite@foreverclub.fi.

Liikuntakeskuksissamme on toistaiseksi voimassa seuraavat erityisjärjestelyt

 • Kuntosali on käytössäsi jäsenkortillasi. Jokaiselle asiakkaalle tarjotaan treenin ajaksi kertakäyttöiset käsineet sekä desinfiointipullo kosketuspintojen puhdistukseen ennen ja jälkeen harjoittelun.
 • Yhtäaikaisten harjoittelijoiden määräksi suositellaan THL:n ohjeiden mukaisesti alle 10 henkilöä / tila.
 • Kuntosalilla tulee noudattaa THL:n suositusta etäisyyden pitämisestä muihin ihmisiin. Tämän varmistaaksemme olemme poistaneet osan laitteista ja pukukaapeista käytöstä. Myös saunat on suljettu. Suosittelemme pukeutumista ja peseytymistä mahdollisuuksien mukaan kotona.
 • Kaikki ryhmätoiminta on yhä tauolla. Tämä koskee ryhmäliikuntaa, sisäpyöräilyä, lastenmaailmaa sekä muita liikuntamuotoja, jossa perinteisesti on liikuttu ryhmissä. Asiakkaidemme käytössä on yhä etäharjoittelua tukeva hyvinvointiportaali sekä toukokuussa käynnistyvä Forever Online -palvelu.
 • Sulkapallokentät (Matinkylä, Hiekkaharju sekä Lappeenranta) avataan myös, mutta ainoastaan 50 % kentistä on käytössä. Näin turvaamme sen, että asiakkaiden etäisyydet toisiinsa säilyvät. Lappeenrannassa avaamme myös tenniksen.
 • Asiakaspalvelupisteemme on pääosin suljettu ja sisäänpääsy tapahtuu magneettikortilla kuten ennenkin. Asiakaspalvelu on käytössä Matinkylän, Hiekkaharjun, Lappeenrannan ja Töölön toimipisteissä. Töölön toimipiste avautuu remontin valmistuttua suunnitelmien mukaan 11.5. samoilla rajoituksilla.
 • Siivousrutiineja on kehitetty palvelemaan paremmin vallitsevaa tilannetta. Keskitymme puhdistamaan erityisesti pintoja, joihin asiakkaamme koskevat.

Jos koet kuitenkin tarvetta jatkaa liikuntaa etänä, tarjoamme siihen entistäkin paremmat mahdollisuudet Forever Online -palvelun avautuessa.

Forever Online avautuu toukokuun aikana

Olemme tarjonneet asiakkaidemme käyttöön kuntoklubien sulkuajaksi hyvinvointiportaalin veloituksetta (www.foreverclub.fi/hyvinvointiportaali). Koska osa korona-ajan rajoituksista saattaa jatkua kesän ylikin, haluamme tarjota asiakkaillemme yhä paremmat mahdollisuudet etäliikuntaan. Avaamme Forever Onlinen toukokuun aikana. Siellä tarjoamme livenä viikossa yli 30 Foreverin suosituinta tuntia joogasta liikkuviin tunteihin, jotka sopivat kotona tehtäviksi. Lisäksi tulemme jatkossa tarjoamaan mm. senioreille ja voimaharjoitteluun sopivia tunteja.

Forever Online on automaattisesti käytössä asiakkailla, joiden jäsenyys on aktivoitu.

Yksilövalmennuksien jatkaminen

Tavoitteenamme on seuraavassa vaiheessa palauttaa mahdollisuus yksilövalmennukseen. Yksilövalmennus tullaan aluksi tekemään ulkona tai ryhmäliikuntatilassa, jossa samanaikaisesti toimivien valmentaja/asiakasparien etäisyys toisistaan on minimissään 4 metriä. Yksilövalmentajamme ovat omiin asiakkaisiinsa yhteydessä välittömästi, kun yksilövalmennusta on turvallista jatkaa.

Normaalitoimintojen palauttaminen

Toivomme, että viimeistään 1.8.2020 alkaen pääsemme palaamaan normaaliin aikaan ja pystymme tarjoamaan kaikkia aiempia palveluitamme liikuntakeskuksissamme.

Hyvinvointiportaali ja Forever Online tulevat jatkossakin olemaan merkittävä osa toimintaamme. Kehitteillä on myös muita tuotteita ja palveluita, jossa voimme hyödyntää nyt nopeasti kehittyvää teknologiaa. Tällaisia ovat mm. etälääkäri ja -fysioterapia.

Haluamme kiittää teitä kaikkia osallistumisestanne tähän koronaviruksen vastaiseen taisteluun. Yhteistyöllä me suomalaiset selviämme tästäkin. Toivottavasti te ja läheisenne olette pysyneet terveinä ja tapaamme pian liikunnan parissa.

Edit