Päivitetty 7.2.2022 

Tervetuloa takaisin!

Kuntosali on avoinna joka toimipisteessämme normaalisti. Ryhmäliikuntatunnit ovat käytössänne normaalia pienemmillä asiakasmäärillä.

Yleiset erityisjärjestelyt liikuntakeskuksissamme

Vain terveenä treenaamaan – vältä lähikontaktia
Jos sinulla on pieniäkin sairauden oireita, älä tule harjoittelemaan. Muista välttää lähikontaktia muiden harjoittelijoiden kanssa.

Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissamme
Käytäthän maskia yleisissä tiloissamme, kuten pukutiloissa, kahviossa ja asiakaspalvelussa. Voit halutessasi käyttää kasvomaskia myös kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa.

Henkilökuntamme käyttää maskia aina liikuntakeskuksen tiloissa liikkuessaan.

Turvallisuus kuntosalilla

  • Vältä lähikontaktia muihin
  • Laitteiden desinfiointi. Tiloissamme on desinfiointipulloja, joilla voit puhdistaa koskettamasi pinnat ennen ja jälkeen.
  • Tilojen siivousta ja desinfiointia on lisätty henkilökunnan ja siivouksemme toimesta.

Turvallisuus ryhmäliikunnassa

  • Välineiden desinfiointi. Puhdista huolellisesti kaikki tunnilla käyttämäsi välineet ennen ja jälkeen harjoittelun (esim. jumppamaton, käsipainot, tangot, levypainot, sisäpyörän).
  • Kiertoharjoittelu tauolla. Olemme suunnitelleet tunnit niin, että jokaisen tunnin voi suorittaa paikkaharjoitteluna henkilökohtaisilla välineillä. Kiertoharjoittelutunteja ei toistaiseksi järjestetä.

Turvallisuus lastenmaailmassa

  • Tilojen desinfiointi. Hygieniatason parantamiseksi olemme lisänneet tilojen desinfiointia. Siivoamme ja desinfioimme päivittäin lastenmaailman tiloja ja pintoja lastenmaailman työntekijöiden ja siivojamme toimesta.
  • Vain terveenä hoitoon. Älä tuo sairasta lasta lastenmaailmaan – jos lapsellasi on vähänkään sairastumisen oireita, kuten flunssaa tai yskää, älä tuo lasta lastenmaailmaan.
  • Käsien pesu. Pese lapsen kädet huolellisesti ennen lastenmaailmaan saapumista ja sieltä lähdettäessä.

Turvallisuus yksilövalmennuksessa

  • Valmentaja huolehtii desinfioinnista. Valmentajasi huolehtii puolestasi käyttämiesi välineiden ja laitteiden desinfioinnista.
  • Turvaväleistä huolehtiminen. Valmentajasi pyrkii löytämään rauhallisen paikan harjoittelullenne. Voit kysyä lisätietoja myös etävalmennuksesta.

Noudatamme tarkkoja päivittäisiä siivous- ja desinfiointitoimenpiteitä. Seuraamme myös THL:n ohjeistuksia aktiivisesti ja keskustelemme aina tarpeen mukaan viranomaisten kanssa tilanteesta.

Kiitos yhteistyöstä! Turvallisia treenejä Foreverilla.

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.