Alueelliset rajoitukset

Päivitetty 26.4.2021 

Kaikki Foreverin toimipisteet ovat avautumassa:

 • Helsinki ja Uusimaa: toimipisteet avautuvat torstaina 29.4.
 • Muut toimipisteemme ovat avoinna

Kuntosaleilla ei ole enää varauskäytäntöä tai 10 hengen maksimirajaa, joten voit käyttää kuntosalia aukioloaikoinamme vapaasti. Huolehdi kuitenkin 2 metrin turvaetäisyydestä ja muista hygieniakäytännöistämme.

Katso usein kysytyt kysymykset:

***

Erityisjärjestelyt liikuntakeskuksissamme

Toimimme Foreverilla päivittäin epidemiatilanteen hillitsemiseksi ja haluamme tarjota turvallisen ympäristön harjoitella. Huomioi arjessa seuraavat toimenpiteemme:

Vain terveenä treenaamaan
Jos sinulla on pieniäkin sairauden oireita, älä tule harjoittelemaan. Muista pitää 2 metrin turvaetäisyyttä muihin harjoittelijoihin.

Ryhmäliikunnan kapasiteettia rajoitettu 
Olemme rajoittaneet tuntien asiakasmääriä salikohtaisesti niin, että 2 metrin turvaväli on mahdollista säilyttää. Suosittelemme varaamaan tunnille paikan aina etukäteen. Rajoitus on voimassa toistaiseksi.

Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissamme
Käytäthän maskia yleisissä tiloissamme, kuten pukutiloissa, kahviossa ja asiakaspalvelussa. Voit halutessasi käyttää kasvomaskia myös kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa.

Online-harjoittelu
Tiesithän, että käytössäsi on Forever Online -palvelu 31.8.2021 asti maksutta. Onlinesta löydät suosituimmat ryhmäliikuntatuntimme suoraan kotiisi ohjattuna. Saat rekisteröitymiskoodin asiakaspalvelustamme.

Turvallisuus kuntosalilla

 • Suosittelemme 2 metrin turvaetäisyyttä
 • Laitteiden desinfiointi. Tiloissamme on desinfiointipulloja, joilla voit puhdistaa koskettamasi pinnat ennen ja jälkeen.
 • Tilojen siivousta ja desinfointia on lisätty henkilökunnan ja siivouksemme toimesta

Turvallisuus ryhmäliikunnassa

 • Välineiden desinfiointi. Puhdista huolellisesti kaikki tunnilla käyttämäsi välineet ennen ja jälkeen harjoittelun (esim. jumppamaton, käsipainot, tangot, levypainot, sisäpyörän).
 • Pienempi asiakasmäärä. Olemme rajoittaneet reilusti ryhmäliikuntatuntien asiakaskapasiteettia mahdollistaaksemme turvallisen liikkumisen ja turvavälit tunneilla. Tunneilla on mahdollista säilyttää 2 metrin turvaväli.
 • Tauko tuntien välillä. Tuntien välissä on normaalia pidempi tauko, jotta välineiden puhdistukseen jää aikaa ja eikä ruuhkaudu. Tunnit on pyritty sijoittelemaan niin, ettei pukuhuoneet ruuhkaudu.
 • Kiertoharjoittelu tauolla. Olemme suunnitelleet tunnit niin, että jokaisen tunnin voi suorittaa paikkaharjoitteluna henkilökohtaisilla välineillä. Kiertoharjoittelutunteja ei toistaiseksi järjestetä.

Turvallisuus lastenmaailmassa

 • Tilojen desinfiointi. Hygieniatason parantamiseksi olemme lisänneet tilojen desinfiointia. Siivoamme ja desinfioimme päivittäin lastenmaailman tiloja ja pintoja lastenmaailman työntekijöiden ja siivojamme toimesta.
 • Vain terveenä hoitoon. Älä tuo sairasta lasta lastenmaailmaan – jos lapsellasi on vähänkään sairastumisen oireita, kuten flunssaa tai yskää, älä tuo lasta lastenmaailmaan.
 • Käsien pesu. Pese lapsen kädet huolellisesti ennen lastenmaailmaan saapumista ja sieltä lähdettäessä.

Turvallisuus yksilövalmennuksessa

 • Valmentaja huolehtii desinfioinnista. Valmentajasi huolehtii puolestasi käyttämiesi välineiden ja laitteiden desinfioinnista.
 • Turvaväleistä huolehtiminen. Valmentajasi pyrkii löytämään rauhallisen paikan harjoittelullenne. Voit kysyä lisätietoja myös etävalmennuksesta tai ulkotreeneistä.

Noudatamme tarkkoja päivittäisiä siivous- ja desinfiointitoimenpiteitä. Seuraamme myös THL:n ohjeistuksia aktiivisesti ja keskustelemme aina tarpeen mukaan viranomaisten kanssa tilanteesta.

Kiitos yhteistyöstä! Turvallisia treenejä Foreverilla.