Olen Alex Reitala ja olen marraskuussa -21 Forever Herttoniemen toimipisteessä aloittanut fysioterapeutti ja koulutettu hieroja.

Olen erityisesti kiinnos­tunut niska-hartia­seudun sekä selän ongel­mista. Teen mielelläni työtä myös liikkujien ja urhei­li­joiden kanssa esimer­kiksi alaraaja- ja rasitus­vam­mojen parissa. On tärkeää selvittää ongelmien syyt, jotta ei hoideta pelkästään oireita vaan pyritään vaikut­tamaan ongelmien taustalla oleviin tekijöihin. Tähän pyrin loogisella ja huolellisella tutkimisella. Perustan yksilöllisen kuntoutuksen haastatteluun, kliiniseen tutkimiseen ja tieteelliseen näyttöön. Hyödynnän työssäni manuaalista osaamistani. Ammatil­lisin osaamisen rinnalla minulle on tärkeää voida luoda kaikista asiakas­koh­taa­mi­sistani mukavia ja rentoja hoito­ti­lan­teita.

Voit varata ajan minulle nettiajanvarauksen kautta, asiakaspalvelustamme tai vaikka suoraan minulta. Voit tulla vastaanotolleni myös lääkärin lähetteellä.

Tervetuloa vastaanotolleni Forever Herttoniemeen!

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Rasitus- ja kuormitusperäisten vaivojen ja vammojen fysioterapia
Niska-, olkapää- ja polvivaivat
Manuaaliset taidot
Leikkauksien jälkeinen kuntoutus
Yksilöllisen kuntoutussuunnitelman laatiminen

Koulutustausta:
Fysioterapeutti AMK 2021
Koulutettu hieroja 2017
-Lisäosana kivun hoito

Ammatilliset jatkokoulutukset:
Fifa diploma in football medicine 2021

Asiakaspalautteita:

”Olen ollut Alexin fysioterapiassa pidemmän hoitojakson ja hän otti minut heti vastaan ammattimaisesti. Alex on rauhallinen ja osaava fysioterapeutti, jolta sain hyvien käsittelyiden lisäksi selkeät kotiohjeet. Ensimmäisestä käynnistä lähtien liikkuvuuteni parantui, kivut vähenivät ja pystyn treenaamaan paremmin.”

“Tosi hyvät hierontaotteet, vahva suositus!” Nainen 35v.

“Minun olkapääkipuuni liittyviä asioita tutkittiin erittäin kattavasti ja sain tarvitsemaani apua” Mies 44v.


Ensikäynti 45min

Fysioterapian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä