Virkeämpänä syksyyn!

Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

  • Fustra 4 h 289 € (norm. 396 €)
  • Fustra 8 h 549 € (norm. 792 €)

Kesällä on ihana lomailla ja unohtaa harjoittelu, syödä jäätelöä ja grilliruokaa, istua terasseilla ja nauttia rentouttavista juomista. Tämän johdosta fyysinen kunto huononee, rasvan määrä elimistössä lisääntyy, vaatteet alkavat kiristää ja omatunto kolkuttaa. Valmentajamme haluavat auttaa sinua läpi kesän! Treenaa ammattivalmentajan kanssa lomallasi vähintään 2 kertaa ja löydä motivaatio treenata myös kesällä.

Kampanja-aika 15.5- 15.8.2019. Fustra-tunnit on käytettävä kampanjan aikana.

Fustra toimii tutkitusti

Fustra on harjoitusmetodi, jonka avulla parannetaan monia yleisiä vaivoja sekä saavutetaan vahva ja kevyt keho.  Fustra kehittää etenkin keskivartalon lihaksistoa, joka tukee selkärankaa. Vahva keskivaratalo on ihmisen peruspilari, jonka hyvinvointi heijastuu kaikkeen tekemiseen.

Nykyajan ihminen käyttää epätasapainoisesti lihaksiaan, koska istumme paljon tietokoneella ja arkiaskareemme eivät kuormita kehoa monipuolisesti. Monet kärsivätkin lihasepätasapainon aiheuttamista vaivoista, kuten selkä- ja hartia- ja niskasäryistä. Niskan ja hartioiden kireys voi aiheuttaa pahimmillaan myös huimausta ja migreeniä.

Täytä viereinen lomake niin kerromme sinulle lisää! Tarjous voimassa rajoitetun ajan. 

Syksyn etu: Fustra-tunti + kehonkoostumusmittaus vain 35 €. Täytä yhteystietosi niin kerromme lisää.

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Olen kiinnostunut tarjouksestaHaluan Fustra-näytetunnin 35 €

Olen jäsenEn ole

Keskus