FOREVER MATINKYLÄ UUDISTUU

Forever Pihlajalinna liikuntakeskukset saavuttavat 20 vuoden iän syksyllä 2022. Foreverin tarina sai alkunsa Matinkylän toimipisteestä, joten on luontevaa, että myös yhtiön suurin uudistus starttaa nimenomaan täältä.

Uudistamme käytännössä koko klubikokemuksen. Tulossa ovat niin uudet harjoitustilat kuin Pohjoismaiden ensimmäiset tekoälyä hyödyntävät treenikonseptitkin – pian pääset kokeilemaan!

Pyydämme vielä hetken malttia, jotta voimme palvella teitä aivan uudella ilmeellä.

Kuntoklubimme ja mailapelisalit ovat avoinna koko muutostöiden ajan, mutta yksittäisinä päivinä suljemme yksittäisiä tiloja rakentaaksemme teille uusia elämyksiä.

Seuraathan Info-kanavan ja asiakaspalveluhenkilöstömme viestintää klubilla. Varmistathan myös, että meillä on sinun päivitetyt yhteystietosi, jotta saamme viestitettyä sinulle myös henkilökohtaisesti merkittävistä uutuuksista tai poikkeamista toiminnassamme.

Klubiuudistuksen yhteydessä tuomme käyttöönne paljon uutta, mm. Forever Booty Studion, joka on valmiina käyttöönne jo syyskuun aikana.

KATSE PAKAROIHIN FOREVER BOOTY STUDIOSSA

pakaratreeni Forever Booty Studio

UUTUUS VAIN MATINKYLÄSSÄ

Tule ja vie pakaratreenisi täysin uudelle tasolle!

Matinkylän klubiuudistuksen yhteydessä rakennamme kuntosalillemme täysin uuden Booty Studion, viiden pakaralaitteen yhdistelmän, jolla saat uutta tehoa treeniisi. 

Pakaratreeniä pidetään ulkonäköseikkana – ja toki se on sitäkin – mutta pakaralihakset ovat myös erittäin tärkeässä roolissa ihan jokapäiväisessä arjessamme. Pakarat ovat mukana lähes kaikessa aktiivisessa liikkumisessa, kuten aamulla sängystä ylös nousemisessa, kävelyssä, juoksussa ja kyykistymisessä.

Terveydellisten seikkojen lisäksi tänä päivänä pakaroilla on korostuneen suuri merkitys myös arvioitaessa ihmisen ulkonäköä. Nykyään kiinnitetään huomiota pakaroiden kokoon ja muotoon. On olemassa isoja, pieniä, keskikokoisia, pyöreitä, muhkeita ja vähemmän muhkeita pakaroita.

Rear kick Forever Booty Studio
Standing ubductor Forever Booty Studio
Forever Booty Studio

Miltä sinun pakarasi näyttävät ja tuntuvat? Miten pakaralihaksistosi tukee keskivartalosi toimintaa? Olisiko sinulla tarvetta vahvistaa pakara-alueen lihaksia, tai haluaisitko saada enemmän muotoa ja kokoa pakaroihisi?

Olipa tarpeesi mikä tahansa, Foreverin uusi Booty Studio on helppo ja supertehokas paikka aloittaa pakaratreenit. Tuomme Booty Studioomme kolme täysin uutta laitetta, joita ei ole ollut aiemmin markkinoilla. Kaikki laitteet on suunniteltu kehittämään parhaalla mahdollisella tavalla isointa ja vahvinta lihasta kehossamme. Ja mikä parasta, laitteet ovat vapaassa käytössä kaikille kuntosalin asiakkaille. Nyt siis katse pakaroihin ja vauhdilla tutustumaan uuteen Booty Studioomme!

Kysy henkilökunnaltamme myös Booty-pienryhmä- ja yksilövalmennustunneistamme.

Forever Booty Studio combo
Forever Booty Studio