Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Upean PT12-valmennuspaketin voitti Matti Raudasoja Vantaalta. Palkinto luovutettiin voittajalle syyskuun lopussa Forever Hiekkaharjun toimipisteessä. Lahjakortin myötä voittaja on oikeutettu 12:een henkilökohtaisen valmentajan ohjauskertaan  valitsemassaan toimipisteessä. 

Voittouutinen tuli Matille mieluisana yllätyksenä.

– Aivan mahtava juttu! Paketti on kuitenkin aika arvokas.

Foreverin salit ovat platinumkortin omaavalle Matille hyvinkin tuttuja jo vuosikymmenen ajalta. Treenaamassa hän käy muutaman kerran viikossa, tosin ilman sen kummempia tavoitteita tai tarkempia treeniohjelmia. 

– Ei minulla mitään pläniä tässä ole ollut, mutta nyt voisin yhdessä valmentajan kanssa miettiä joitain osa-alueita, joita kannattaisi kehittää – tuoda vähän lisää suunnitelmallisuutta treenaamiseen, Matti tuumaa. 

Forever toivottaa Matille energistä syksyä ja tsemppiä treeneihin!   

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!