Niskajumi selätetty – kiitos fysioterapian. Ja nyt pitäisi tehdä kotiharjoitteita, jottei ongelma uusiutuisi. Vaan mitenhän ne liikkeet menivätkään Ja tarvitseeko niitä tehdä, kun kerran vaiva on jo helpottamaan päin?   

Kuulostaako tutulta? Muutama kerta fysioterapeutin vastaanotolla tuntuu tepsivän; niskajumi tai olkapäävaiva alkaa helpottaa. Ei ehkä kokonaan, mutta tarpeeksi salliakseen taas normaalin elämän. Fysioterapeutti laittoi mukaan kotona tehtäviä harjoitteita, mutta niiden teko omin päin on syystä ja toisesta vaikeaa.     

Fysifustra on kehitetty sinua varten, joka kaipaat tukea juuri tähän vaiheeseen.  

Mikä ihmeen Fysifustra?  

Fysifustra on uusi tehokas hoitomuoto, joka keskittyy erityisesti niska- ja hartiaseudun kiputilojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Sen tavoitteena on auttaa asiakasta pääsemään kyseisen alueen ongelmista eroon pysyvästi.  

Menetelmän ovat kehittäneet Fustra International Oy:n sekä Forever Pihlajalinnan liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset ja se perustuu fysioterapian sekä Fustran parhaisiin käytänteisiin. 

– Fysifustra sijoittuu menetelmällisesti edellä mainittujen hoito- ja valmennusmuotojen välimaastoon. Hyödyntämällä aineksia niin fysioterapiasta kuin Fustrastakin se on omiaan tukemaan asiakasta siinä vaiheessa, kun hoito edellyttää vielä viimeistelyä ja itsenäinen harjoittelu ohjausta muodostuakseen rutiiniksi, kertoo Forever Fysion toiminnanjohtaja Risto Turunen. 

Hoitometelmästä tekee erityisen turvallisen se, että Fysifustra -ohjauksista sekä -hoidoista vastaavat aina terveydenhuoltoalan ammattilaiset. 

Varaa ensimmäinen tapaaminen

Ota ratkaiseva askel kohti kivutonta, liikkuvaa ja tasapainoista kehoa, joka kestää niin arjen kuin harrastustenkin tuomat rasitukset.

Varaa

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!