Oli kyseessä sitten kuntoliikkuja tai ammattiurheilija, niin pienet yksityiskohdat luovat yhdessä isoja kokonaisuuksia. Jonkun kohdalla se voi merkitä kivutonta liikkumista – Edis Tatlin kohdalla nämä pienet yksityiskohdat ratkaisevat otteluita.

Tatli on hallitseva nyrkkeilyn Euroopan mestari, joka on viimeksi maaliskuussa nähty ottelemassa Espoon Metro-areenalla. Maaliskuisessa ottelussa Tatli päihitti italialaisen vastustajansa Massimiliano Ballisain ja säilytti näin EM-tittelinsä. Seuraavan kerran mestaria pääsee seuraamaan elokuussa, jolloin hän puolustaa vyötään Olavinlinnassa.

Jotta hän suoriutuisi otteluistaan parhaalla mahdollisella tavalla, Tatli hyödyntää myös Forever Fysion palveluita. Sekä fysioterapian että urheiluhieronnan avulla olemme vahvasti mukana Ediksen matkalla kohti maailmanmestaruutta!

Toivomme Tatlille onnea ja menestystä tuleviin otteluihin!

Olit sitten ammattiurheilija, harrastaja tai kenties liikuntaa aloitteleva, fysioterapiasta voit saada ratkaisuja moniin vaivoihisi sekä lisätä tietoisuutta omasta kehostasi. Fysioterapian ensikäynti nyt vain 25€ (norm. 65–75€). Tarjous voimassa 5.6.2016 saakka. Varaa aikasi heti »

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!