Aukioloajat

(Asiakaspalvelun aukioloajat suluissa)

 • ma 5-00 (16-20)
 • ti 5-00 (16-20)
 • ke 5-00 (Suljettu)
 • to 5-00 (16-20)
 • pe 5-00 (Suljettu)
 • la 5-00 (10-14)
 • su 5-00 (Suljettu)

Jäsenkortilla klo 5.00-00.00 joka päivä

Poikkeukset

27.11.2023 Asiakaspalvelu suljettu

Yhteystiedot

Forever Omena

Forever Omena -kuntosalilla tarjoamme todella kattavan valikoiman aerobisia laitteita. Meiltä löytyy juoksumattoja, crosstrainereita, TG Varioita, kuntopyöriä ja soutulaitteita. Yhteensä lähes 30 aerobista laitetta. Kuntosalillamme on paljon painopakkalaitteita, sekä laaja valikoima vapaapainoharjoittelun välineitä ja laitteita erillisessä vapaapainosalissa.

Forever Omena -kuntosalin pääsisäänkäynti on Espoon Länsiväylän puolelta Puolikkotieltä. Sisään pääset myös kiinteistön sisäpihalta, Iso Omenan katutasolta, jolloin tulet vain hissillä yhden kerroksen alaspäin kuntosalimme aulaan. Pysäköintipaikkoja on kiinteistön sisäpihalla.

 

Palvelumme

Aloita treenaaminen Espoon LITE-saleilla

Verkkokauppaan »

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 hours ago

Foreverclub

Muistitko lunastaa liikuntaetusi? 🛑

Vuoden vaihtuessa vanhenee paljon käyttämättömiä, työnantajan tarjoamia etuja.

👉🏻 Hyödynnä etusi joko Forever Fysion verkkokaupassa esimerkiksi hemmottelevaan hierontaan tai toimipisteellä jäsenmaksusi maksamiseen.

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #kuntosali #forevefysio #fysioterapia #fysio #hieronta #hyvinvointi #liikunta #treeni #jäsenmaksu #smartum #epassi #liikuntaetu #Edenred #personaltrainer #yksilövalmennus
See MoreSee Less

Muistitko lunastaa liikuntaetusi? 🛑

Vuoden vaihtuessa vanhenee paljon käyttämättömiä, työnantajan tarjoamia etuja. 

👉🏻 Hyödynnä etusi joko Forever Fysion verkkokaupassa esimerkiksi hemmottelevaan hierontaan tai toimipisteellä jäsenmaksusi maksamiseen. 

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #kuntosali #forevefysio #fysioterapia #fysio #hieronta #hyvinvointi #liikunta #treeni #jäsenmaksu #smartum #epassi #liikuntaetu #edenred #personaltrainer #yksilövalmennus

1 day ago

Foreverclub

Aktivoi aineenvaihduntaasi helposti kolmella kikalla! Tässä valmentajamme Tiina S:n toimivat vinkit hidastuneen aineenvaihdunnan vauhdittamiseen.

1. Lisää liikettä arkeen! 👟 Kävele, juokse tai käy vaikka kuntosalilla. Aineenvaihduntasi lähtee kiihtymään heti, kun lähdet liikkeelle.

2. Syö tarpeeksi proteiinia! 🫘Riittävä proteiinin saanti tukee mm. kehon aineenvaihduntaan vaikuttavia, tarpeellisia solutason toimintoja sekä kehon normaalia toimintaa.

3. Varmista riittävä kuidun saanti! 🌾 Kuitu pitää vatsan sekä suolen toiminnassa ja nälän kaukana. Saat lisättyä kuituja helposti ruokavalioosi marjoilla, hedelmillä, siemenillä ja pähkinöillä sekä vihanneksilla.

Testaa vinkkejä ja huomaa ero! Lisää tietoa aineenvaihdunnasta, ravinnosta ja liikunnasta löydät kotisivujemme blogista 👉🏻 www.foreverclub.fi/ajankohtaista/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #aineenvaihdunta #ravinto #liikunta #kuitu #ravintovalmennus #hyvinvointi #turvotus #liikeonlääke #treeni #kuntoilu #kuntosali #workout #blog #ammattilaisetapunasi
See MoreSee Less

6 days ago

Foreverclub

Kärsitkö usein pitkään kestävästä stressistä, jota seuraa lähes aina sairastelujakso? 🤧

Pitkäaikainen stressi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon yleisterveyteen, sillä liiallinen stressi voi lisätä muistisairauksien, unihäiriöiden, ruoansulatushäiriöiden ja vastustuskyvyn heikentymisen lisäksi myös sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.

Yksi tapa purkaa stressiä on liikunta ja tässä myös valmentajamme voivat olla sinulle avuksi. Lue lisää valmennuksestamme osoitteesta www.foreverclub.fi/palvelut/valmennus/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #stressi #hyvinvointi #terveys #liikunta #kuntosali #stressinhallinta #kuntoilu #gym #workout #kuntokeskus #pihlajalinna #vinkki #neuvo #valmennus #valmentaja #yksilövalmennus #personaltrainer
See MoreSee Less

1 week ago

Foreverclub

Naprapaattimme Sasu heittää sinulle jo toisen liikkuvuushaasteen!

Haaste vaikuttaa helpolta ja näppärältä, eli tavoitteena on nousta lattialta istuma-asennosta käsiä käyttämättä. Sujuuko liike yhtä sulavasti sinulta kuin se sujuu Sasulta?

Kuvaa suorituksesi ja tägää meidät!
Lisää tietoa liikkuvuudesta ja vinkkejä sen kehittämiseen voit lukea blogistamme.
👉🏻 www.foreverclub.fi/ajankohtaista/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #liikkuvuus #Haaste #liikkuvuushaaste #kuntosali #treeni #kunto #naprapaatti #harjoittelu #varisto #kuntokeskus #ilmankäsiä #gym #workout #mobility #blogi
See MoreSee Less


Lataa lisää

Haluan lopettaa tai keskeyttää jäsenyyteni

Jos haluat pitää harjoittelusta taukoa, suosittelemme jäsenyyden keskeytystä. Tauon ajalta ei peritä liikuntamaksuja, toimistomaksu on 10 €. Ota yhteyttä tauosta: espoo.lite@foreverclub.fi

Jos haluat lopettaa jäsenyytesi kokonaan, voit ilmoittaa siitä asiakaspalveluumme. Jäsenyydellä on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Voinko aloittaa saliharjoittelun?

Kyllä, saliharjoittelun voi aloittaa normaalisti. Osta jäsenyys verkkokaupassamme, niin saat tilauksen käsittelyn jälkeen koodin, jolla voit lunastaa jäsenkorttisi. Saat samalla varaustunnukset, joilla voit varata paikkoja kuntosalille.

Onko salilla käyminen turvallista?

Muista harjoitellessa aina nämä:

 • Salilla on reippaasti tilaa, joten pidä etäisyyttä muihin ihmisiin. Salille voi tulla suoraan myös treenivaatteissa, jolloin vältät pukuhuoneessa käynnin.
 • Desinfioi käyttämäsi painojen kosketuspinnat huolellisesti
 • Suosittelemme hansikkaiden käyttöä
 • Pese kädet ennen ja jälkeen salitreenin huolellisesti
 • Älä missään tapauksessa tule harjoittelemaan, jos tunnet pieniäkin sairastumisen oireita.

Seuraa meitä somessa

Aloita kuntoilu nyt, saat ensimmäiset neljä viikkoa veloituksetta.

Osallistut samalla vuoden 2024 treenien arvontaan!

Liity nyt

Forever Omena LITE hinnasto 1.9.2023 alkaen

LIIKUNTAMAKSUTJäsen
JOUSTO, kuntosali, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 29,90 €
VUOSIKORTTI, voimassa vuoden ajan. 299 €
Verkkokauppaan »
MUUT PALVELUT JA MAKSUT
Vuosittainen jäsenmaksu 20 €
Liittymismaksu, kertamaksu (sis. jäsenkorttimaksun 10€) 29 €
Jäsen- ja kulkuavainkortti, uusinta katoamistilanteessa 10 €
Kuukausikortti, ei jatku toistaiseksi voimassa olevana. 64 €
Kertakäynti 15 €
Verkkokauppaan »

Henkilökuntamme