Asiakaspalvelu

 • ma 16.00-20.00
 • ti 16.00-20.00
 • ke Suljettu
 • to 16.00-20.00
 • pe Suljettu
 • la 10.00-14.00
 • su Suljettu

Jäsenkortilla Jäsenkortilla klo 5.00-00.00 joka päivä

Yhteystiedot

Forever Omena

Forever Omena -kuntosalilla tarjoamme todella kattavan valikoiman aerobisia laitteita. Meiltä löytyy juoksumattoja, crosstrainereita, TG Varioita, kuntopyöriä ja soutulaitteita. Yhteensä lähes 30 aerobista laitetta. Kuntosalillamme on paljon painopakkalaitteita, sekä laaja valikoima vapaapainoharjoittelun välineitä ja laitteita erillisessä vapaapainosalissa.

Forever Omena -kuntosalin pääsisäänkäynti on Espoon Länsiväylän puolelta Puolikkotieltä. Sisään pääset myös kiinteistön sisäpihalta, Iso Omenan katutasolta, jolloin tulet vain hissillä yhden kerroksen alaspäin kuntosalimme aulaan. Pysäköintipaikkoja on kiinteistön sisäpihalla.

 

Palvelumme

Aloita treenaaminen Espoon LITE-saleilla

Verkkokauppaan »

🏀 LIPPUARVONTA! 🏀

Haluaisitko nähdä kun Helsinki Seagulls jatkaa pisteiden haalimista jatkosarjassa?

Arvomme Helsinki Seagulls kumppanina 2 hengen otteluliput KAHTEEN kotipeliin!

Mihin otteluun haluaisit voittaa liput sinulle ja ystävällesi?

👉🏻 Keskiviikon 15.2. Seagulls vs. Karhu Basket

Liput otteluun arvotaan 10.2. klo 12:00.

👉🏻 Lauantain 18.2. Seagulls vs. Salon Vilpas

Liput otteluun arvotaan 15.2. klo 12:00.

Arvontaan voit osallistua kotisivuillamme! 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/seagulls

Tägää kaveri, kenet ottaisit otteluun mukaan.

Onnea arvontaan!

#foreverclub #arvonta #koripallo #hyvinvointi #viihde #basketball #giveaway #jatkosarja #aerobinen #helsinkiseagulls #helsinki #finland

Image for shared link
Osallistu Helsinki Seagulls-lippuarvontaan

Arvomme Helsinki Seagullsin yhteistyökumppanina lippupaketteja heidän kotipeleihinsä. Kotipelit pelataan Helsingissä Töölön Kisahallilla.

www.foreverclub.fi

Tiedätkö, mitä hyötyä on liikkuvuudesta? 🤸🏻

Liikkuvuus on perusta koko kehon hyvinvoinnille, optimaaliselle harjoittelun suoritustekniikalle sekä ylipäätään turvalliselle harjoittelulle. Hyvä liikkuvuus vaikuttaa esimerkiksi istuma-asentoon, kävelyyn ja ääriasennoista, kuten lattialta nousemisen sujuvuuteen. Huono liikkuvuus esimerkiksi kuntosalilla voi johtaa erilaisten liikkeiden vajaaseen suoritukseen, jotka pahimmassa tapauksessa voivat aiheuttaa kiputiloja tai loukkaantumisen.

🏋🏼‍♂️ Liikkuvuutta voit parantaa ja ylläpitää monipuolisella liikunnalla ja alkulämmittelyihin yhdistetyillä liikkuvuusharjoitteilla.

👉🏻 Voit testata liikkuvuutesi klubilla valmentajiemme kanssa TE3-liikkuvuusanalyysilla.

👉🏻 Lue lisää TE3-liikkuvuusanalyysista ja liikkuvuudesta kotisivuiltamme: https://www.foreverclub.fi/testauspalvelut/

#foreverclub #liikkuvuus #parempaaelämää #te3 #hyvinvointi #treeni #workout #liikunta #kuntosali #personaltrainer #henkilökohtainenvalmennus

👉🏻 Hyvään ruokavalioon kuuluu myös terveelliset välipalat.

Nappaa tästä talteen maukas proteiinipatukan ohje ja nauti itsetehty välipala missä ja milloin vain. 🫐

・Kaurahiutaleita 4,5 dl

・Tummaa suklaata 1 dl

・Kuivatut mustikat (oman maun mukaan)

・Vaniljan makuinen proteiinijauhe 100 g

・Mantelimaito tai muu neste 1,5 dl

・Vaniljauute 1 tl

👉🏻 Sekoita ensin keskenään mantelimaito, kaurahiutaleet ja proteiinijauhe. Lisää tämän jälkeen seokseen muut ainesosat. Rouhi halutessasi suklaa mukaan massaan tai sulata se koristelua varten. Muotoile massasta patukoita leivinpaperille. Aseta proteiinipatukat jääkaappiin yön ajaksi ja nauti terveellisestä herkustasi!

#foreverclub #hyvinvointi #ravinto #parempaaelämää #reseptivinkki #proteiini #proteiinipatukka #herkuttelu #terveellinenvälipala

Esittelyssä Dance-tunti 🪩

Hauskoilla sekä energisillä Dance-tunneilla kehität aerobisen kunnon lisäksi koordinaatiota, vartalon hallintaa ja motoriikkaa. Tunnit alkavat helpolla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen alkaa koreografian opettelu sekä hien totinen virtaaminen. 👯

Dance-tunneilla tanssahdellaan vaihdellen mm. salsan, grooven, evergreenin tahtiin.

Katso seuraava tunti klubisi ryhmäliikuntakalenterista ja varaa paikkasi. 🗓️

#foreverclub #ryhmäliikunta #tanssi #treeni #aerobinen #hyvinvointi #ohjattuliikunta #dance

Olemme mukana valtakunnallisessa energiansäästökampanjassa ⚡️

Liityimme mukaan Astetta alemmas-kampanjaan viime vuoden marraskuussa, jolloin lähdimme tarkastelemaan omaa sähkönkäyttöämme.

Totesimme liikuntakeskuksiemme suurimman yksittäisen energiankuluttajan olevan saunat, jonka takia tulimme lopputulokseen muuttaa saunojemme lämpenemisaikoja. Muutimme saunojemme aukioloaikoja arjen suosituimmille treenitunneille, eli klo 17–20.

Säästämällä tänä talvena energiaa, toimimme yhdessä hyvän ja merkittävän tavoitteen puolesta. Tutustu Astetta alemmas-kampanjasivuihin astettaalemmas.fi ja poimi itsellesi sopivat vinkit kotisi energian säästämiseen.

#foreverclub #astettaalemmas #energiansäästö #energiansäästövinkki @asiaaenergiasta

Maanantaina se tapahtuu, avaamme uuden LITE-toimipisteemme Hyvinkään Sveitsiin! 🤩

Kauan odotetussa Sveitsin toimipisteessämme pääset treenaamaan 800m2 tiloissa ja koko vuorokauden ympäri. Harjoittelutiloista löydät uudet Technogym laitteet, toiminnallisen harjoittelun alueen, core- ja venyttelytilat sekä lämmittelytilat.

Psst.. Jos jostain asut Hyvinkään toimipisteen läheisyydessä, etkä ole vielä jostain syystä ole jäsenemme, ennakkovaraajien etu on vielä voimassa tammikuun loppuun.

Tervetuloa uudelle klubille! ❤️

#foreverclub #hyvinvointi #toimipiste #sveitsi #treeni #workout

Haluan lopettaa tai keskeyttää jäsenyyteni

Jos haluat pitää harjoittelusta taukoa, suosittelemme jäsenyyden keskeytystä. Tauon ajalta ei peritä liikuntamaksuja, toimistomaksu on 10 €. Ota yhteyttä tauosta: espoo.lite@foreverclub.fi

Jos haluat lopettaa jäsenyytesi kokonaan, voit ilmoittaa siitä asiakaspalveluumme. Jäsenyydellä on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Voinko aloittaa saliharjoittelun?

Kyllä, saliharjoittelun voi aloittaa normaalisti. Osta jäsenyys verkkokaupassamme, niin saat tilauksen käsittelyn jälkeen koodin, jolla voit lunastaa jäsenkorttisi. Saat samalla varaustunnukset, joilla voit varata paikkoja kuntosalille.

Onko salilla käyminen turvallista?

Muista harjoitellessa aina nämä:

 • Salilla on reippaasti tilaa, joten pidä etäisyyttä muihin ihmisiin. Salille voi tulla suoraan myös treenivaatteissa, jolloin vältät pukuhuoneessa käynnin.
 • Desinfioi käyttämäsi painojen kosketuspinnat huolellisesti
 • Suosittelemme hansikkaiden käyttöä
 • Pese kädet ennen ja jälkeen salitreenin huolellisesti
 • Älä missään tapauksessa tule harjoittelemaan, jos tunnet pieniäkin sairastumisen oireita.

Henkilökuntamme