Olen naprapaatti Salla Uronen ja työskentelen Forever Varistossa osana Forever Fysion tiimiä.

Naprapaattina olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Tällaisia vaivoja voivat olla esimerkiksi äkillinen tai pitkään jatkunut selkä- tai niskakipu, ”iskias-vaiva”, urheiluvammat, nivelten liikerajoitukset, päänsärky ja huimaus, sekä raajojen kipu-, säteily- ja puutumisoireet. Naprapaatti on Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö ja manuaalisen lääketieteen asiantuntija.

Vastaanotollani saat yksilöllistä ja luotettavaa palvelua, jossa omat toiveesi ja tarpeesi huomioidaan. Oli tavoitteenasi sitten kivuttomampi arki, paremmin liikkuva olkapää tai suorituskyvyn kehittäminen, olen apunasi ja tukenasi sen saavuttamisessa. Olen valmistunut naprapaatiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta keväällä 2020. Aiemmalta koulutustaustaltani olen koulutettu hieroja ja liikuntaneuvoja.

Tarjoan Forever Varistossa naprapaatin ja hierojan palveluita. Et tarvitse kuntosalin jäsenyyttä tai lääkärin lähetettä tullaksesi vastaanotolleni. Jos mietit, voisiko osaamisestani olla hyötyä juuri Sinulle, älä epäröi ottaa yhteyttä – autan mielelläni!

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754