Olen naprapaatti Salla Uronen ja työskentelen Forever Varistossa osana Forever Fysion tiimiä.

Naprapaattina olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Tällaisia vaivoja ovat esimerkiksi äkillinen tai pitkään jatkunut selkä- tai niskakipu, ”iskias-vaiva”, urheiluvammat, nivelten liikerajoitukset, päänsärky ja huimaus, sekä raajojen kipu-, säteily- ja puutumisoireet. Naprapaatti on Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Vastaanotollani saat yksilöllistä palvelua, jossa omat toiveesi ja tarpeesi huomioidaan. Oli tavoitteenasi sitten kivuttomampi arki, paremmin liikkuva olkapää tai suorituskyvyn kehittäminen, olen apunasi sen saavuttamisessa.

Tarjoan Forever Varistossa naprapaatin ja hierojan palveluita. Et tarvitse kuntosalin jäsenyyttä tai lääkärin lähetettä tullaksesi vastaanotolleni. Jos mietit, voisiko osaamisestani olla hyötyä juuri Sinulle, älä epäröi ottaa yhteyttä – autan mielelläni!

Koulutustausta:
Naprapaatti (AMK), 2020
Koulutettu hieroja, 2016
Liikuntaneuvoja, 2015

Asiakaspalautteita:

“Sallan kanssa olen saanut kuntoutettua nivelrikosta kipuilevan polveni sellaiseksi, että kuntosalilla treenaaminenkin onnistuu taas pitkän tauon jälkeen. Asiantuntevaa, motivoivaa ja elämäntilanteeni huomioivaa palvelua, kiitos siitä!” – Katriina, 54v


Ensikäynti 45min

Naprapatian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754