image description
Reima Saviluoto Personal Trainer Elintapavalmentaja, Personal Trainer, Yksilövalmennus

Olen Reima Saviluoto ja toimin elintapavalmentajana Tampellan Foreverclubilla. Pääkoulutukseltani olen Personal Trainer / elintapavalmentaja. Tämän lisäksi olen käynyt myös muita lyhyempiä koulutuksia, niistä lisää alempana.

Kuntosalilta omaa treenihistoriaa löytyy yli 10 vuoden ajalta ja lisäksi jääkiekon sekä muiden joukkuelajien parissa on tullut vietettyä aikaa. Omana intohimona kuntosaliharjoittelussa on arjen yleisen hyvinvoinnin parantaminen monipuolisen ja toiminnallisen harjoittelun avulla.

Valmentajana olen positiivinen ja leppoisa, mutta tietyissä asioissa vaativa ja tarkka. Ideologiani valmentajana on saada asiakas oppimaan, ymmärtämään ja sitä kautta saavuttamaan tavoitteensa.

Tehdään yhdessä matkasta päämäärä kohti uusia tavoitteita!

Koulutukset:

Impulssi – Elintapavalmentaja / Personal trainer
Varalan Urheiluopisto – Liikunnanohjauksen peruskurssi
Varalan Urheiluopisto – Kuntosalivalmennuksen peruskoulutus

Suositukset:

“Vuosien varrella minulle on tehty useampia ohjelmia, mutta en ole koskaan aiemmin innostunut kuntosalilla käymisestä. PT-työskentelyn tavoitteena olikin siis löytää itsestäni innostusta myös lihaskuntoharjoitteluun ja monipuolistaa omaa liikkumistani. Taustalla oli myös aiempi loukkaantuminen, josta oli seurannut pidempi tauko liikunnasta ja erilaisia epätasapainotiloja kehoon.
Tapasimme Reiman kanssa viikoittain ja teimme yhdessä päivän ohjelman. Ohjelma oli varsin vaihteleva, mikä sopi omiin toiveisiini. Reima osasi myös hyvin säädellä harjoittelua niin, etteivät treenit olleet liian vaativia tai raskaita eivätkä toisaalta liian kevyitä tai helppoja. Toisin sanoen vaativuustaso oli juuri oikea, sellainen, joka piti motivaatiota yllä. Voin lämpimästi suositella Reimaa ja hänen kanssaan työskentelyä!” – Emilia

Tampella LITE

Forever Tampella LITE Kihlmaninraitti 1, 33100 Tampere 045 1769812

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!