Olen Jesse Muranen ja toimin Forever Matinkylässä fysioterapeuttina ja hierojana. Olen muuttanut pääkaupunkiseudulle Joensuusta, jossa opiskelin Itä-Suomen liikuntaopistossa urheiluhierojaksi ja Karelian ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi.

Olen pelannut aktiivisesti Jääkiekkoa a-nuorten sm-sarjasta miesten suomisarjaan saakka. Päivittäisen tavoitteellisen joukkueurheilun jäädessä taakse oli fysioterapia ja aktiivisessa ympäristössä toimiminen selkeä ykköstavoitteeni. Vahvuuteni asiakastyössä ovat manuaaliset otteet eri tuki- ja liikuntaelin sairauksien hoidossa sekä monipuolinen osaaminen kehonpainoharjoittelusta ja kuntosaliharjoittelusta.

Tykkään vapaa-ajalla viettää aktiivista elämää urheillen eri lajeja, treenaten ja ulkoillen luonnossa. Minulle vastapainona toimii rauhoittuminen hyvien ystävien seurassa.  Minua kiinnostaa terveyden ja hyvinvoinnin alalla ihmisen työssä jaksaminen ja kehontoimintojen osuus kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Monipuolinen lihasvoimaharjoittelu on myös yksi intohimoni kohteista, jossa haluan kehittyä.

Toivotan vastaanotolleni lämpimästi tervetulleeksi kaikki asiakkaat sellaisina, kun ovat. Sinun tarpeesi huomioiden pyrin auttamaan sinua parhaani mukaan. Ennaltaehkäisevä näkökulma terveydenhuollon palveluissa on mielestäni todella tärkeää.