Hei kaikille,
olen Roni Wuoti ja toimin hierojana pääsääntöisesti Forever Järvenpään toimipisteellä ja lisäksi otan asiakkaita vastaan myös Keravan toimipisteellä muutamana päivänä viikossa.

Olen valmistunut suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2021 ja osaan auttaa sinua niin kivun käsittelyssä, rentoutumisessa kuin vaivojen ennaltaehkäisemisessä. Olipa kyseessä sitten kireät lihakset tai tuki- ja liikuntaelinvaivat, minulta saat juuri sinut huomioivaa hierontakäsittelyä ja palvelua sekä tarvittaessa muutakin neuvontaa esimerkiksi omatoimiharjoitteluun osana vaivojen hoitoa.

Minua itseäni kiinnostaa suuresti kipu; syyt sen takana sekä ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja toimintakyky. Syvennän jatkuvasti tietämystäni aiheeseen tutustumalla ajankohtaiseen sisältöön aiheeseen liittyen.

Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa erilaisten liikunnallisten aktiviteettien parissa ja omaa urheilutaustaa löytyy niin jalkapallosta, salibandysta kuin sulkapallostakin. Eniten aikaa olen viettänyt kuitenkin painoja nostellessa kuntosalilla jo lähemmäs 10 vuoden ajan.

Mikäli kaipaat ammattitaitoista hierontaa, voit varata aikasi suoraan minulta, nettiajanvarauksestamme tai asiakaspalvelumme kautta.

Tervetuloa käsiteltäväksi!

Koulutustausta:
Koulutettu hieroja, Suomen Urheiluhierojaopisto 2021

Asiakaspalautteita:

“Roni on asiantunteva hieroja. Hänen vahva osaamisensa välittyy niin hierontatekniikoissa, kuin myös keskustellessamme tilanteestani ja ongelmakohdistani. Tulen varmasti uudelleen!”

”Hieronta oli erinomaista! Tunsin itseni rentoutuneeksi ja niskakipuni katosi. Roni kuunteli tarkasti, mitä halusin tehtävän ja käytti juuri oikeaa painetta. Suosittelen hyvin lämpimästi.”

”Roni kehui ja kannusti minua ja hänestä jäi hyvin välittävä kuva. Hän myös auttoi minua ymmärtämään paremmin omaa kehoani ja yhdessä teimme hyvän hoitosuunnitelman tulevaisuutta varten. Hieronnasta sain hyvän rennon olon ja kotiin hän antoi myös toimivat harjoitteet.”


Ensikäynti 45min

Hieronnan ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä