image description
Roni Wuoti Koulutettu hieroja, urheiluhieronta Hieronta

Hei kaikille,
olen Roni Wuoti ja toimin hierojana pääsääntöisesti Forever Järvenpään toimipisteellä ja lisäksi otan asiakkaita vastaan myös Keravan toimipisteellä muutamana päivänä viikossa.

Olen valmistunut suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2021 ja osaan auttaa sinua niin kivun käsittelyssä, rentoutumisessa kuin vaivojen ennaltaehkäisemisessä. Olipa kyseessä sitten kireät lihakset tai tuki- ja liikuntaelinvaivat, minulta saat juuri sinut huomioivaa hierontakäsittelyä ja palvelua sekä tarvittaessa muutakin neuvontaa esimerkiksi omatoimiharjoitteluun osana vaivojen hoitoa.

Minua itseäni kiinnostaa suuresti kipu; syyt sen takana sekä ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja toimintakyky. Syvennän jatkuvasti tietämystäni aiheeseen tutustumalla ajankohtaiseen sisältöön aiheeseen liittyen. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa erilaisten liikunnallisten aktiviteettien parissa ja omaa urheilutaustaa löytyy niin jalkapallosta, salibandysta kuin sulkapallostakin. Eniten aikaa olen viettänyt kuitenkin painoja nostellessa kuntosalilla jo lähemmäs 10 vuoden ajan.

Mikäli kaipaat ammattitaitoista hierontaa, voit varata aikasi suoraan minulta, nettiajanvarauksestamme tai asiakaspalvelumme kautta.

Tervetuloa käsiteltäväksi!

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
Tmd-vaivat ja päänsäryn hoitaminen
Työkykyä ylläpitävät hoidot
Urheilu- ja rasitusvammojen hoito ja ennaltaehkäisy
Suorituskyvyn parantaminen

Koulutustausta:
Koulutettu hieroja, Suomen Urheiluhierojaopisto 2021

Asiakaspalautteita:

“Roni on asiantunteva hieroja. Hänen vahva osaamisensa välittyy niin hierontatekniikoissa, kuin myös keskustellessamme tilanteestani ja ongelmakohdistani. Tulen varmasti uudelleen!”

”Hieronta oli erinomaista! Tunsin itseni rentoutuneeksi ja niskakipuni katosi. Roni kuunteli tarkasti, mitä halusin tehtävän ja käytti juuri oikeaa painetta. Suosittelen hyvin lämpimästi.”

”Roni kehui ja kannusti minua ja hänestä jäi hyvin välittävä kuva. Hän myös auttoi minua ymmärtämään paremmin omaa kehoani ja yhdessä teimme hyvän hoitosuunnitelman tulevaisuutta varten. Hieronnasta sain hyvän rennon olon ja kotiin hän antoi myös toimivat harjoitteet.”

“Kävin Ronilla purentalihashieronnassa marraskuun puolivälissä, koska narskuttelen ja puren hampaita kovasti öisin ja sen takia usein aamulla päätä särkee ja saan parikin kertaa viikossa migreenejä. Niska-hartiseutu myös usein jumissa tämän takia. Olen töissä koneen äärellä melkein kokopäivän ja ennen tuli helposti migreeni senkin takia ja usein myös hartiat jumissa. Roni antoi mulle kotiin harjoitteita, mitä tehdä päivittäin ja huomasin jo ensimmäisen parin viikon sisään, kuinka ei aamuisin enää särkenyt päätä. Nyt ei ole tullut migreenejä varmaan puoleentoista kuukauteen. Hieronnan aikana sain tietää, kuinka paljon purentaongelmat vaikuttaa pään ja hartioiden alueella. Roni kertoi myös tarkasti kaikesta, mitä tekee ja mikä vaikuttaa näihin kipuihin ja jumeihin, joita minulla on. Niin iso ja loistava vaikutus vain muutamista harjotteista ja hierontakäynnistä!”


Ensikäynti 45min

Hieronnan ensimmäinen käynti vain 42€.

Varaa tästä

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!