Tervehdys!

Olen Jesse Muranen ja vastaanottoni sijaitsee Forever Matinkylän toimipisteellä, jossa työskentelen fysioterapeuttina sekä urheiluhierojana. Olen muuttanut pääkaupunkiseudulle Joensuusta, jossa opiskelin ensin Itä-Suomen liikuntaopistossa hierojaksi ja sieltä jatkoin Karelia-ammattikorkeakouluun fysioterapia-opintojen pariin.

Olen pelannut aktiivisesti Jääkiekkoa a-nuorten sm-sarjasta miesten suomisarjaan saakka. Päivittäisen tavoitteellisen joukkueurheilun jäädessä taakse oli fysioterapia ja aktiivisessa ympäristössä toimiminen selkeä ykköstavoitteeni. Vahvuuteni asiakastyössä ovat manuaaliset otteet eri tuki- ja liikuntaelin sairauksien hoidossa sekä monipuolinen osaaminen kehonpainoharjoittelusta ja kuntosaliharjoittelusta.

Tykkään vapaa-ajalla viettää aktiivista elämää urheillen eri lajeja, treenaten ja ulkoillen luonnossa. Minulle vastapainona toimii rauhoittuminen hyvien ystävien seurassa.  Minua kiinnostaa terveyden ja hyvinvoinnin alalla ihmisen työssä jaksaminen ja kehontoimintojen osuus kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Monipuolinen lihasvoimaharjoittelu on myös yksi intohimoni kohteista, jossa haluan kehittyä.

Toivotan vastaanotolleni Forever Matinkylän toimipisteeseen  lämpimästi tervetulleeksi kaikki asiakkaat sellaisina kuin ovat. Ennaltaehkäisevä näkökulma terveydenhuollon palveluissa on mielestäni todella tärkeää ja sinun tarpeesi huomioiden pyrin auttamaan sinua parhaani mukaan.

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ennaltaehkäisy ja hoitaminen
Suorituskyvyn parantaminen
Pre- ja postoperatiivinen kuntoutus
Toimintakyvyn edistäminen
Lajia tukeva fysiikkaharjoittelu
Manuaalinen käsittely

Koulutustausta:
Fysioterapeutti AMK 2021
Koulutettu hieroja 2017
-Urheiluhieronta

Asiakaspalautteita:

”Kävin hierotuttamassa alavartalon. Jessellä oli käytössään muutamia tekniikoita, joihin en ollut aiemmin törmännyt ja tämä käsittely oli juuri sitä mitä vartaloni kaipasi!” Mies 56v.

”Tulin fysioterapiaan tuki- ja liikuntaelinvaivojeni takia ja päädyin käymään yhteensä 5 kertaa Jessen luona. Fysioterapia sisälsi passiivisten hoitojen lisäksi myös paljon liikkeen kautta tapahtuvaa terapeuttista harjoittelua eli paneuduimme selkeästi ongelmien juurisyihin ja niiden korjaamiseen. Tämä lähestymistapa antoi minulle ennaltaehkäisevässä mielessä todella paljon eväitä pitää itseni myös jatkossa kunnossa. Suosittelen vahvasti, vaikkei vaivoja olisikaan!” Mies 29v.


Ensikäynti 45min

Hieronnan tai fysioterapian ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä

Espoo

Forever Espoon keskus LITE Kaivomestarinniitty 2, Espoo 045 2073508
Forever Matinkylä Matinkartanontie 1 09 825 60011
Forever Omena Puolikkotie 8, Espoo 045-8552002