Työssä jaksamiseen vaikuttaa moni tekijä, ja yksi keskeisimmistä on kyky irrottautua töistä, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Hetket liikunnan parissa ovat tunnetusti ja tutkitusti mitä parhaimpia keinoja ladata akkuja. Muistathan lunastaa liikuntaetusi vuodenvaihteeseen mennessä. 

Liikunta- ja kulttuurietu on työnantajan tarjoama työsuhde-etu, jonka tavoitteena on tukea työntekijän liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja sitä kautta hyvinvointia ja jaksamista. Yhteensä liikunta- ja kulttuuriseteleinä tunnettua etua jaetaan Suomessa vuosittain noin 400 miljoona euroa vuodessa. Edun suuruus vaihtelee suuresti, suurimmillaan summa voi olla 400 euroa vuodessa.

Etuja jää kuitenkin vuosittain käyttämättä kymmenien miljoonien eurojen edestä. Moni ei syystä tai toisesta halua sitä hyödyntää, mutta ilmeisesti yhtä moni unohtaa edun olemassaolon. Liikuntaseteli nollaantuu vuoden vaihtuessa eikä sitä voi lunastaa jälkikäteen.

Vielä on kuitenkin muutama viikko aikaa tutkailla vaihtoehtoja ja panostaa jaksamiseen. Sijoittamalla edun Foreverin jäsenyyteen voit nauttia monipuolisista eduista pitkälle ensi vuoteen. Foreverin tarjoamalla kuntosaliharjoittelulla sekä ryhmäliikunnalla on lukuisia fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia hyötyjä, jotka vaikuttavat tutkitusti vahvasti työssä jaksamiseen.

Voit hyödyntää Foreverilla Smartum-, Edenred- ja Epassi –maksutavat.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään laskutukseen liittyvissä asioissa.

Katso, missä on lähin Forever-toimipisteesi.

Tee päätös nyt ja liity Foreverin jäseneksi. 

Säännöllinen kuntosaliliikunta:

 • on kokonaisvaltaista. Kuntosalilla voit kohottaa monipuolisesti eri kunto-ominaisuuksia, niin aerobista kuin anaerobistakin kuntoa, voimaa ja kestävyyttä, liikkuvuutta, joustavuutta, kehonhallintaa, tasapainoa, nopeutta sekä reaktiokykyä.
 • auttaa stressinhallinnassa. Kuntosaliliikunta stimuloi endorfiinien ja dopamiinien, eli niin kutsuttujen onnellisuushormonien tuotantoa. Hormonit parantavat mielialaa ja auttavat hallitsemaan stressiä.
 • lisää energisyyttä. Liikunta kohottaa energiatasoja, mikä vaikuttaa positiivisesti työssä jaksamiseen.
 • parantaa unen laatua. Säännöllinen fyysinen aktiivisuus auttaa nukahtamaan nopeammin ja syventää unta, mikä vaikuttaa suoraan seuraavan päivän jaksamiseen.
 • auttaa keskittymään. Kuntosaliharjoittelu voi auttaa parantamaan kognitiivisia taitoja, kuten tarkkaavaisuutta ja keskittymistä.
 • kohottaa itsetuntoa. Kuntosalilla saavutetut fyysiset parannukset vaikuttavat myönteisesti itsetuntoon ja itsensä arvostukseen. Itsevarmuus ja positiivinen kehonkuva voivat auttaa käsittelemään haasteita luottavaisemmin.
 • lisää sosiaalista tukea. Kuntosalilla käynti voi olla sosiaalinen tapahtuma. Yhteiset treenit lisäävät ryhmähenkeä ja tarjoavat sosiaalista tukea, mikä heijastuu vahvuuteen myös työasioissa.
 •  auttaa painonhallinnassa. Fyysisesti aktiivinen elämäntapa auttaa ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja ja ruokailutottumuksia. Painonhallinta vaikuttaa suoraan energiatasoihin ja fyysiseen kuntoon, mikä taas vaikuttaa työssä jaksamiseen.
 • auttaa tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hallinnassa. Säännöllinen kuntosaliharjoittelu ennaltaehkäisee ja hoitaa useita tuki- ja liikuntaelinten vaivoja. Tämä on erityisen tärkeää työtehtävissä, jotka vaativat pitkään paikallaan istumista tai yksipuolisia työasentoja.

Lue lisää kuntosaliliikunnan hyödyistä.

Säännöllinen ryhmäliikunta:

 • tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun voimatasojen nostosta aerobisen kunnon kohottamiseen. Parantunut fyysinen kunto ja energisyys auttavat selviytymään työpäivän haasteista paremmin.
 • on tehokasta. Ohjaajan johdolla tehty harjoittelu varmistaa, että harjoittelu on tehokasta ja turvallista ja että osallistujat saavat monipuolisen ja tasapainoisen harjoituksen.
 • auttaa hallitsemaan stressiä. Ryhmäliikunta on tehokas keino vapauttaa endorfiineja ja dopamiinia, joiden mielialaa kohottava vaikutus säilyy pitkään.
 •  tarjoaa sosiaalista tukea. Ryhmäliikunta luo sosiaalisia ympäristöjä, jossa ryhmän jäsenet voivat tukea toisiaan niin fyysisessä harjoittelussa kuin henkisissäkin haasteissa. Positiiviset sosiaaliset suhteet voivat tarjota tärkeää tukea myös työasioihin.
 • lisää motivaatiota ja tuovat säännöllisyyttä. Ryhmäliikuntaan osallistuminen luo sitoutumista ja rutiinia. Motivoiva ympäristö auttaa ylläpitämään rutiinia pitkällä aikavälillä. Tiettyinä viikonpäivinä tai kellonaikoina tapahtuva ryhmäliikunta antaa rakenteen päivälle ja voi auttaa tasapainottamaan työ- ja vapaa-aikaa.
 • on hauskaa. Ryhmäliikunnassa vallitsee usein iloinen ja positiivinen ilmapiiri. Musiikin, ryhmän ja ohjaajan kannustuksen avulla liikunta muodostuu nautinnolliseksi kokemukseksi, mikä parantaa mielialaa myös salin ulkopuolella.

 

Lue myös: voimaharjoittelu + ryhmäliikunta = uusi musta.

Tervetuloa Foreverille, olet sitten vasta-alkaja, kokenut kuntoilija tai huippu-urheilija! Meillä on jokaiselle jotain!

Aloita treenaaminen Foreverillä

Liity nyt

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.