Median yhteydenotot ja yhteistyöt

Forever Pihlajalinna on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia kunto- ja terveysliikuntapalveluita aikuisille tarjoava liikuntakeskusketju. Meillä liikkuu säännöllisesti yli 25 000 asiakasta kahdessakymmenessä eri toimipisteessä.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita. Onnistumisella ei ole mitään tekemistä onnen kanssa, vaan teemme kaikkemme sen eteen.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakaspolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, tutkitusti tehokas Fustra (UKK-instituutti), markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, ryhmäliikuntaa sekä ainutlaatuiset motivointi- ja treenikonseptituotteet.

LEHDISTÖ

Ensi kauden kuumimmat uutuudet? Tiloja kuvauksille? Asiantuntijoiden kommentteja? Malleja kuvauksiin? Lehdistön pyynnöt käsitellään välittömästi.

YHTEISTYÖT

Teemme monenlaisia yhteistöitä, mutta emme sponsoroi rahallisesti. Ota yhteyttä ja kerro oma ehdotuksesi. Käsittelemme yhteistyöhakemuksia kerran kuukaudessa.

 • Terveyden ja hyvinvoinnin sekä kuntosaliharjoittelun & ryhmäliikunnan bloggaajat/somevaikuttajat
 • Kuntosali- tai ryhmäliikunnan tukea hakevat tahot
 • Muut yhteistyöt ja ideat – kuulemme mielellämme.

Huom! Käsittelemme ainoastaan medioiden yhteydenotot välittömästi ja yhteistyöehdotukset kuukausittain.

Asioithan suoraan paikallisen toimipisteen asiakaspalvelun kanssa muissa asioissa.

Yleinen palaute: https://www.foreverclub.fi/anna-palautetta/

image description

Jätä viesti

  Käsittelemme medioiden yhteydenotot välittömästi, muut yhteistyöehdotukset kuukausittain. Asioithan suoraan paikallisen toimipisteen asiakaspalvelun kanssa kaikissa muissa asioissa. Yleinen palautekanavamme on: https://www.foreverclub.fi/anna-palautetta/


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Aihe:
  Viesti:

  OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

  Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.