image description
Kiti Manninen Personal Trainer

Olen Forever Huhtiniemessä työskentelevä Auktorisoitu Personal Trainer, Ravinto-, Psyykkinen ja Äitiysliikuntavalmentaja. Tiedonhaluni ja intohimoni työtäni, ja asiakkaiden auttamista kohtaan on kannustanut minua kouluttautumaan aktiivisesti, oppimaan lisää meidän moniulotteisesta ihmiskehosta sekä toiminnastamme, huomioiden ihminen fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Pohjakoulutukseltani olen Fysioterapeutti (AMK). Koulutustaustani vuoksi koen voivani auttaa ihmisiä kattavasti eri osa-alueet, mutta myöskin mahdolliset toiminnalliset vaivat kehossa huomioiden. Vahvan perustan päälle on hyvä lähteä kasaamaan pala palalta kokonaisvaltaisesti toimivaa kehoa.

Valmentajana olen asiakkaideni sanojen mukaan innostava ja kannustava, mutta samaan aikaan tarpeeksi napakka ylittääkseen itsensä. Haluan, että asiakkaani ymmärtävät mitä tehdään, mutta erityisesti miksi! Tällöin motivaation löytyminen ja säilyminen on mahdollista löytyä syvältä itsestään, ei ulkoisista tekijöistä. Haluan myös korostaa valmennettaville ajatusmaailman lähtevän elämäntavoista ja niiden askel askeleelta muuttamisesta osaksi omaa hyvinvoivaa elämää, ei dieeteistä tai ihmekuureista.

Oma urheilutaustani koostuu nuoruusvuosina telinevoimistelusta lentopalloon ja tanssiin, vanhemmiten kiinnostus ajautui Crossfittiin ja tätä nykyä kuntosaliharjoitteluun, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Itsensä haastaminen ja uudet lajit kiehtovat minua. Ohjaan laajasti erilaisia ryhmäliikuntatunteja, ja erityisesti kehoa huoltavat metodit ovat nousseet kiinnostukseni kohteeksi lajeja opiskellessa ja tätä myöten ohjatessa ihmisille.

Uskalla olla rohkea, ajatella positiivisesti. Pienikin askel on askel kohti suurempaa. Lähdetäänkö yhdessä ottamaan sen ensimmäinen? Tiiminä myö varmasti onnistutaan!

Lappeenranta

Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600