image description
Kiti Manninen Personal Trainer Personal Trainer, Yksilövalmennus

Olen Forever Huhtiniemessä työskentelevä Auktorisoitu Personal Trainer, Ravinto-, Psyykkinen ja Äitiysliikuntavalmentaja. Tiedonhaluni ja intohimoni työtäni, ja asiakkaiden auttamista kohtaan on kannustanut minua kouluttautumaan aktiivisesti, oppimaan lisää meidän moniulotteisesta ihmiskehosta sekä toiminnastamme, huomioiden ihminen fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Pohjakoulutukseltani olen Fysioterapeutti (AMK). Koulutustaustani vuoksi koen voivani auttaa ihmisiä kattavasti eri osa-alueet, mutta myöskin mahdolliset toiminnalliset vaivat kehossa huomioiden. Vahvan perustan päälle on hyvä lähteä kasaamaan pala palalta kokonaisvaltaisesti toimivaa kehoa.

Valmentajana olen asiakkaideni sanojen mukaan innostava ja kannustava, mutta samaan aikaan tarpeeksi napakka ylittääkseen itsensä. Haluan, että asiakkaani ymmärtävät mitä tehdään, mutta erityisesti miksi! Tällöin motivaation löytyminen ja säilyminen on mahdollista löytyä syvältä itsestään, ei ulkoisista tekijöistä. Haluan myös korostaa valmennettaville ajatusmaailman lähtevän elämäntavoista ja niiden askel askeleelta muuttamisesta osaksi omaa hyvinvoivaa elämää, ei dieeteistä tai ihmekuureista.

Oma urheilutaustani koostuu nuoruusvuosina telinevoimistelusta lentopalloon ja tanssiin, vanhemmiten kiinnostus ajautui Crossfittiin ja tätä nykyä kuntosaliharjoitteluun, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Itsensä haastaminen ja uudet lajit kiehtovat minua. Ohjaan laajasti erilaisia ryhmäliikuntatunteja, ja erityisesti kehoa huoltavat metodit ovat nousseet kiinnostukseni kohteeksi lajeja opiskellessa ja tätä myöten ohjatessa ihmisille.

Uskalla olla rohkea, ajatella positiivisesti. Pienikin askel on askel kohti suurempaa. Lähdetäänkö yhdessä ottamaan sen ensimmäinen? Tiiminä myö varmasti onnistutaan!

Lappeenranta

Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.