Olen Hilppa Venho, vuonna 2013 valmistunut fysioterapeutti. Valmistumisestani lähtein olen työskennellyt yksityisyrittäjänä Savonlinnassa ja Helsingissä. Lokakuussa 2020 tieni toi minut Forever Herttoniemeen ja täällä olenkin viihtynyt oikein hyvin. Kollegat sekä muu henkilökunta ovat työssään rautaisia ammattilaisia, joten myös minun on ollut helppo asettua osaksi työyhteisöä.

Vastaan Forever Herttoniemen kuntoutus ja fysioterapia kentästä. Työssäni olen asiakaslähtöinen, kunnianhimoinen, ammattitaitoinen ja rehellinen. Jokainen asiakkaani saa yksilöllisen hoitopolun mikä takaakin parhaan lopputuloksen. Laajasta fysioterapia osaamisestani “lempilapsiani” ovat tuki-ja liikuntaelin (TULES) fysioterapia, pre-ja postoperatiivinen kuntoutus, faskiakäsittelyt (faskiamanipulaatio) sekä sensomotorinen kuntoutus. Teen paljon myös yhteystyötä kuntosalimme valmentajien kanssa, jolloin asiakkaiden tarpeet huomioidaan moniammatillisesti sekä monipuolisesti.

Oma taustani urheilun parissa on “yleismies jantunen” eli vähän kaikkea oman mielenkiinnon mukaan. Juniori vuosinani tein kilpa- ja valmennusuraa sukelluksen parissa ja tälläkin hetkelle vesi on kaikkein mieluisin elementti liikkua. Myös kaikki suhteellista voimaa ja monipuolista kehonkäyttöä sisältävät lajit kiinnostavat paljon. Neulonta vie sitten viimeisetkin oman ajan rippeet aktiivisesta perhe ja koira-arjesta.

Rehellinen Karja-Savolainen luonteeni takaa positiivisen ja joskus jopa pirskahtelevankin fysioterapia tapaamisen, Tervetuloa!

Koulutustausta

Ammatillinen opettaja 2020

Fysioterapeutti YAMK 2018

Fysioterapeutti AMK 2013

Liikuntaneuvoja 2009

 

Ammatilliset jatkokoulutukset:

Senso trainer ja DMD 2017-2018

Faskiamanipulaatio 2015-2016

Teippaus (kinesia ja faskia) 2016