image description
Sasu Toikka Naprapaatti, hieroja Fysio, Hieronta

Olen Sasu, naprapaattinne ja hierojanne. Valmistuin naprapaatiksi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta keväällä 2022. Neljän vuoden opintojen aikana pidin opiskelijavastaanottoa niin Kouvolassa kuin Helsingissäkin. Intohimoni alaa kohtaan heräsi pesäpallon kautta, jota olen pelannut ammatikseni vuodesta 2012. Lukuisat koetut loukkaantumiset saivat minut kiinnostumaan ihmiskehosta ja sen toiminnasta. Olen itse kärsinyt mm. akillesjänteen repeämästä, välilevyn pullistumasta, lukuisista lihasrepeämist ja useammasta pienemmästä vammasta. Tiedän siis itse, mitä kuntoutuminen vaatii ja siksi haluan auttaa tässä muita.

Naprapaattina tutkin, hoidan ja ennaltaehkäisen erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Olen manuaalisen lääketieteen asiaantuntija, jonka hoitomenetelmät perustavat alan tuoreimpaan tutkittuun tietoon. Tärkeintä vastaanotollani on luoda jokaiselle yksilöllinen hoitosuunnitelma, jonka avulla saadaan apua omiin vaivoihin. Minua palkitsee eniten, kun näkee aidosti sen, miten oma kädenjälki auttaa muita lievittämään kipua ja parantaan toimintakykyä.

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Manuaalinen käsittely ja hierontakäsittely
Rasitus- ja urheiluvammat
Selkä- ja niskakivun sekä päänsäryn ja huimauksen hoito
Olkapään alueen kiputilat
Kantapään ja akillesjänteen vaivat

Koulutustausta:
Naprapaatti AMK

Asiakaspalautteita:

“Osaava ja asiantunteva naprapaatti, iso suositus! Omat selkävaivani helpottivat” Mies 49v.

“Osasi kertoa selkeästi mistä kipuni johtuu ja sain apua omaan akillesjännevaivaani” Nainen 28v.

“Selkäkipu katosi vastaanotolla, nyt on aivan eri tuntuinen selkä. Alaselkävaivat ehtivät haitata monta kuukautta ja nyt ne ovat poissa, ihana tunne!” Nainen 45v.

 

Ensikäynti 45min

Naprapatian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 42€.

Varaa tästä

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!