image description
Kia Hult Koulutettu hieroja, urheiluhieronta Hieronta

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2014 ja työskennellyt Matinkylän Foreverillä vuodesta 2017. Valmistun tänä vuonna myös liikunnanohjaajaksi.

Pidän työssäni siitä, että saan olla paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa. Minulle jokainen asiakas on yksilö, ja jokaiselle asiakkaalle tehdään hoitosuunnitelma juuri tarpeiden mukaan. Suurin motivaatio työssäni onkin ne hyvät lopputulokset, kun olen pystynyt auttamaan asiakasta pääsemään eroon esimerkiksi pitkittyneestä kiputilasta. Minulla on monen vuoden kokemus hieronnasta, ja olen käynyt myös syventävän kurssin liittyen niskahartiaseudun lihasjumeihin.

Olen itse urheillut aina todella paljon, ja erilaisia lajeja on tullut harrastettua. Vuonna 2018 sain tilaisuuden päästä osaksi Matinkylän ryhmäliikuntatiimiä. Tuntivalikoimiini kuuluu Flowride-sisäpyöräilytunnit sekä Les Mills Bodypump ja Bodycombat. Minulla on myös harrastustaustaa jalkapallon pelaamisesta sekä yleisurheilusta. Myös golfia on tullut pelattua jonkin verran, ja uusimpana innostuksena on padel. Sitä tuleekin tällä hetkellä pelattua viikoittain. Muuten vapaa-aikaani vietän koiran kanssa touhuten.

Minulle voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta, asiakaspalvelustamme tai suoraan minulta. Nähdään Matinkylän Foreverilla!

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Niska-hartiaseudun vaivat
Urheilijoiden ja liikkujien lihashuolto
Purentalihaskäsittely
Faskiakäsittely
10 vuoden kokemus erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen käsittelystä

Koulutustausta:
Liikunnanohjaaja AMK 2022
Koulutettu hieroja, Espoon hierojakoulu 2014
-Urheiluhieronta

Ammatilliset lisäkoulutukset:
Purentaelimistön toimintahäiriöiden manuaalisen hoito 2023
Hieronnan syventävä jatkokurssi: niska-hartiaseutu 2017
Lihaskalvohieronta 2016

Suositukset:

“Olen käynyt Kialla hierottavana useita kertoja. Hän on paras hieroja kenellä olen käynyt; hän osaa säädellä otteita ja niiden voimakkuutta todella hyvin, jolloin jokainen hierontaa tuntuu siellä missä pitääkin. Lämmin suositus!” Nainen 60v.

”Kian käsittely oli juuri sitä mitä kaipasin!” Nainen 50v

”Sain suuresti apua jumiutuneeseen hartiaseutuun, kiitos. Tulen uudestaan!” Mies 39v


Ensikäynti 45min

Hieronnan ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä