Heippa!

Olen Pinja Myllykoski, Forever Variston fysioterapeutti. Valmistuin fysioterapeutiksi keväällä 2022, joten minulta löytyy tuoreinta tietoa ja osaamista fysioterapian kentältä. Liike ja liikkuminen ovat olleet aina tärkeitä asioita elämässäni, ja siksi olen halunnut myös työskennellä niiden parissa. Fysioterapeuttina olen kiinnostunut erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisystä ja hoidosta, toimintakyvyn edistämisestä sekä pre- ja postoperatiivisesta kuntoutuksesta. Minulle tärkeintä on auttaa sinua ennaltaehkäisemään vammoja sekä kiputiloja ja saada sinut entistä parempaan kuntoon.

Olen entinen jalkapalloilija ja minulta löytyy urheilutaustaa myös monista muista lajeista. Nykyään minut löytää golf- tai padel-kentältä ja lisäksi nautin rauhallisista metsälenkeistä. Toimin myös valmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana. Monipuolisen urheilu- ja valmennustaustani ansiosta osaan löytää juuri sinulle ja sinun liikkumiseesi sopivat harjoitteet – ja jos lajisi on minulle vieras, otan siitä selvää! Teen mielelläni yhteistyötä myös Foreverin valmentajien tai oman valmentajasi kanssa, jolloin fysioterapeuttiset harjoitteet voidaan yhdistää muuhun harjoitteluusi ja ne ovat harjoitteluasi tukevia.

Paras ajankohta kuntoutukselle on silloin, kun mitään kuntoutettavaa ei vielä ole! Varaa siis minulle aika jo silloin kun koet, että haluat vahvistaa kehoasi, kehittää liikunnallisia ominaisuuksiasi ja ehkäistä loukkaantumisia. Fysioterapeuttina tavoitteeni on auttaa jokaista asiakasta aloitusvihellyksestä maaliin saakka!

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Koulutustausta:
Fysioterapeutti AMK

Ammatilliset lisäkoulutukset:
Urheilijan kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit 2021
Urheilufysioterapian peruskurssi 2021

Asiakaspalautteita:

”Motivoiva ja kannustava fysioterapeutti, selitti selkeästi mitä ja miksi pitää tehdä.”

”Kiinnostunut selvittämään vamman todellisen syyn, jotta uusilta loukkaantumisilta vältytään. Vaikka kuntoutusprosessi oli pitkä, sain ohjausta ja tukea säännöllisesti.”

”Kiitos hyvistä harjoitusohjeista. Tulen uudestaankin!”


Ensikäynti 45min

Fysioterapian ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754