Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2011 lähtien ja työskennellyt Töölön Foreverillä nyt noin viiden vuoden ajan.

Fysioterapiani painottuu huolelliseen kliiniseen tutkimiseen, spesifiin kuntouttavaan harjoitteluun sekä manuaaliseen osaamiseen. Työskentelen päivittäin erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa, vahvuutena erityisesti rasitus- tai tapaturmaperäiset olkapää-, lonkka-, ja polviongelmat.

Käytän kuntouttavan harjoittelun apuna tarvittaessa erilaisia manuaalisia tekniikoita sekä kinesio- ja urheiluteippausta. Fysioterapiaosaamiseni on hyötynyt paljon pitkästä kilpatanssitaustastani, jonka avulla liikkumisen ja vartalonhallinnan ohjaaminen sekä ryhtiongelmien ratkominen on luontevaa.

Palkitsevinta työssäni on huomata asiakkaan oivaltavan fysioterapian avulla vartalostaan ja sen käytöstä uusia yksityiskohtia, joista saa apua sen hetkiseen ongelmaansa. Saamme usein asiakkaiden kanssa hyviä tuloksia aikaiseksi, kun vain alkuun selvitämme ongelmatilanteiden todelliset syy- ja seuraussuhteet sekä määritämme hoitotoimenpiteet löydöksien pohjalta.

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta, asiakaspalvelustamme tai vaikka suoraan minulta. Luokseni voit tulla myös lähetteellä!

Koulutustausta:
Lisensoitu OMI-terapeutti 2016
Fysioterapeutti AMK 2011

Asiakaspalautteita:

“Onni ottaa minut asiakkaana aina loistavasti huomioon ja hoitaa oireen lisäksi ongelman aiheuttajaa”

“Ammattitaitoista palvelua, suosittelen!”

Ensikäynti 45min

Fysioterapian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä