Olen valmistunut fysioterapeutiksi Saimaan ammattikorkeakoulusta. Valmistumisen jälkeen olen käynyt useita lisäkoulutuksia, ammattitaitoni kehittämiseksi ja käyn edelleen säännöllisesti jatkokoulutuksissa oppiakseni lisää. Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia ja liikkeen arviointi ovat erityisosaamisalaani. Jatkokoulutuksia olen käynyt mm. kivun hoidosta, urheilufysioterapiasta ja liikkeen sekä liikkumisen analysoimisesta.

Pyrin aina työssäni löytämään asiakkaan kivun / ongelman syyn pelkän oireen hoitamisen sijasta, jolloin saamme pysyviä tuloksia. Asiakkaani oppivat myös paljon kehostaan ja siitä millä keinoin voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa.

Monipuoliset ja hyvät työtilat mahdollistavat monipuolisen ja tehokkaan harjoittelun asiakkaiden kanssa. Työni ei lopu ongelman/kivun poistumiseen vaan jatkamme asiakkaan kanssa työskentelyä, jotta esim. lihasvoimien taso nousee ongelmaa edeltävää tasoa paremmaksi. Näin voimme vaikuttaa siihen, että ongelma ei palaa myöhemmin uudestaan.
Työskentelen eri ikäisten asiakkaiden parissa senioreista nuorisoon. Jokaisen asiakkaan kanssa asetamme omat tavoitteet, joita kohti kuljemme fysioterapian keinoin.

Jos sinua mietityttää jokin asia kehossasi, niin ota yhteyttä niin katsotaan miten sinun kehosi toimii!

Koulutustausta:
Fysioterapeutti (AMK)

Ammatilliset jatkokoulutukset:
Movement Health Specialist (The Performance Matrix- koulutus)
Urheilufysioterapian jatkokoulutuksia
Kipukoulutuksia
Kinetic Control jatkokoulutuksia

Asiakaspalautteet:

“Hanna on motivoiva ja kannustava fysioterapeutti. Ottaa asiakkaat tosissaan ja tekee työtä täydellä sydämellä” – Hannu 45v.

“Erittäin pätevä työssään. Helppo tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa” – Mari 50v.


Ensikäynti 45min

Fysioterapian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä