Sunnuntaina 12.11. vietetään jälleen isänpäivää Suomessa kaikkien isien kunniaksi. Ilahduta isää ja anna hänelle lahjaksi hyvää oloa ja rentoutusta hieronnan merkeissä. Muista siis omaa isää, lastesi isää, isoisää, isoisoisää ja muita isähenkilöitä lähipiirissäsi.

Hieronta rentouttaa jännittyneitä ja kireitä lihaksia, jolloin keho palautuu nopeammin kovasta harjoittelusta tai vaikkapa yksitoikkoisesta päätetyöstä. Jännitystilojen laukaiseminen kehosta auttaa kiputiloihin ja lihassärkyihin, sekä palauttaa ja avaa liikelaajuuksia. Myös mieli lepää rentoutuneessa kehossa.

Forever Fysiot tarjoavat nyt isänpäiväksi 2 x 50 minuutin hieronnan lahjahintaan.

Lunasta rentouttava isänpäivälahja nyt helposti suoraan sähköpostiin toimitettavana digitaalisena lahjakorttina hintaan 89 / 109 euroa.

  • Pääkaupunkiseudulla 2 x 50 min. hieronta hintaan 109 € (norm. 128 €).
  • Muualla Suomessa 2 x 50 min. hieronta hintaan 89 €(norm. 104 €).

Tämä etuhinta on voimassa isänpäivään 12.11. saakka. Valitse toimituspäiväksi Isänpäivä 12.11., jotta lahjaviestisi tavoittaa hänet silloin.

Käynnit voi käyttää erikseen, tai yhtenä hoitokertana peräkkäin, jolloin hoidon vaikutus on vähintäänkin tuplana tehossa, mutta erityisesti sen rentouttavassa osuudessa.

Voit lunastaa useita lahjakortteja yksilöllisillä viesteilläsi lisäämällä lahjakortit yksi kerrallaan ostoskoriin. Digitaalisen lahjakortin mukana vastaanottaja saa käyttöohjeet ajanvaraukseen sekä palvelun lunastamiseksi. Lahjan voi käyttää 6 kuukauden aikana kaikissa Forever Fysioissamme. Tutustu Forever Fysion toimipisteisiin palveluihin ja hinnastoon.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.