TULE TUTUSTUMAAN -
MEILLÄ ONNISTUTAAN

Fill out my online form.

OSALLISTU LIIKUNTAPÄIVÄÄN!

Fill out my online form.

Fustran avulla ryhtiä syksyyn

Täytä yhteystietosi, niin soitamme sinulle piakkoin ja
kerromme lisää Fustra –harjoittelusta.

Kevyt Sankari

Kysy lisätietoja, täyttämällä yhteystietosi alla oleviin kenttiin.

Liity jäseneksi

Fill out my online form.

Jätä meille
soittopyyntö

Täytä yhteystietosi niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Haluatko ilmaisen tunnin
personal trainerin kanssa?

Tarvitsetko treeniisi lisäpotkua ja hyödyllisiä vinkkejä?
Osallistu kuukausikisaan täyttämällä yhteystietosi,
niin voit voittaa tunnin personal trainerin kanssa!

Haluatko x-method
näytetunnin vain 35€:lla?

Täytä yhteystietosi niin kuntoneuvojamme
on sinuun yhteydessä ja saat
näytetunnin 35€:lla!

Fill out my online form.
  • image description image description
 

Kokeile Palveluitamme 3 Päivän Ajan Veloituksetta

image description Hanki passi

Asiakkaanamme pääset ilmaiseksi myös uimaan

Uinti parantaa aerobista kuntoa ja sopii loistavasti myös liikuntaa uudetsaan tauon jälkeen aloittavalle. Meillä pääset ilmaiseksi uimaan kuntosalijäsenyyden yhteydessä.

Yhdessä kuntosaliharjoittelun kanssa kehität kuntoasi nopeasti ja monipuolisesti. Uimaharrastus sopii hyvin myös painon hallintaan ja se on hyväksi nivelille.

Oletko aloittamassa kuntoilua?

Kerro sinulle sopiva treenien useus ja kerro, mikäli uinti on itsellesi mieluinen liikuntamuoto. Viiden viikon ensivalmennuksessa ohjaajamme auttavat sinua löytämään kuntosalin parhaat puolet; yhdessä uinnin kanssa saat kohotettua kuntoa nopeasti.

Uinti sopii toimistotyöläiselle ja on hyväksi nivelille

Uinti on loistava keino ennaltaehkäistä niska- ja hartiaseudun vaivoja sekä hellä urheilumuoto nivelille. Vesi kannattelee kehoa ja mahdollistaa liikunnan myös, mikäli sinulla on nivelvaivoja. Uiminen on hyvin kokonaisvaltainen liikuntamuoto ja 20-30 minuuttia kerralla riittää jo kunnon kohottamiseen!

Uiminen aamulla tai työpäivän jälkeen antaa rutkasti energiaa ja rauhoittaa mielen. Moni uimahalli tarjoaa myös tekniikkakursseja ja varmistamalla oikean uintitekniikan huolehdit kehosi hyvinvoinnista ja vältät vääränlaisen rasituksen niska- ja hartiaseudulla.

 Jäsenyydet, joilla pääset uimaan:

Pääset nauttimaan ilmaisista uintihetkistä kuntosalin läheisyydessä sijaitsevassa uimahallissa, kun jäsenyystyyppinäsi on toistaiseksi voimassa oleva tai 12-24 kuukauden määräaikainen sopimus. Uintietu on klubikohtainen. Alla olevasta listasta näet kuntosalimme sekä käytettävissäsi olevan uimahallin.

Forever Töölö, Helsinki

Kaikkien Foreverin Töölön asiakkaiden käytössä saunaosastolla on tunnelmallinen uima-allas. Veden lämpötila on +27 astetta, ja se sopii mainiosti kuntouintiin ja treenin jälkeiseen rentoutumiseen. Uima-altaan vieressä on myös pieni kylmäallas, jonka vesi on virkistävän viileätä, noin +11 astetta. Altaassa on tarjolla myös aktiivisempaa ohjelmaa ohjattujen vesiliikuntatuntien aikaan.

Forever Herttoniemi, Helsinki

Itäkeskuksen uimahallissa maanantaisin ja keskiviikkoisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla Travelpass-kortilla.

Forever Myllypuro, Helsinki

Itäkeskuksen uimahallissa tiistaisin ja torstaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla Travelpass-kortilla.

Forever Varisto, Vantaa

Myyrmäen uimahallissa maanantaisin ja torstaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla Travelpass-kortilla.

Forever Hiekkaharju, Vantaa

Tikkurilan uimahallissa tiistaisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla Travelpass-kortilla.

Forever Matinkylä, Espoo

Uusitussa Leppävaaran uimahallissa tiistaisin klo 7.00-20.00 ja torstaisin klo 11.00-20.00. Espoonlahden uimahallissa maanantaisin klo 7.00-20.00 ja perjantaisin klo 6.00-20.00. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla Travelpass-kortilla.

Forever Kerava

Keravan uimahallissa tiistaisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla Travelpass-kortilla. Kesäisin myös maauimala on asiakkaidemme käytössä.

Huom! Keravan uimahallin ollessa suljettuna, on Keravan asiakkaiden käytössä toistaiseksi Tuusulan uimahalli tiistaisin ja perjantaisin.

Forever Järvenpää

Forever Järvenpään jäsenenä pääset uimaan Järvenpään uimahalliin aina keskiviikkoisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen puitteissa. Tarvitset vain mukaasi voimassa olevan Travelpassin (saat sen asiakaspalvelusta) sekä henkilötodistuksen. Mukavia uintihetkiä!

Forever Hämeenlinna

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus käydä Aulangon kylpylässä veloituksetta tiistaisin klo 18-21 ja torstaisin klo 7.00-10.30! Torstaisin asiakkaille on myös tarjolla vesijumppa klo 10-10.30. Pääset kylpemään näyttämällä voimassa olevaa Travellpass-korttia sekä henkilöllisyyskorttia.

Forever Lahti

Lahden uimahallissa tiistaisin ja torstaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla Travelpass-kortilla.

Forever Huhtiniemi, Lappeenranta

Uintiajat Forever Huhtiniemen asiakkaille Lappeenrannan uimahallissa tiistaisin ja torstaisin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla Travelpass-kortilla.

Forever Joensuu

Kaikkiin jäsenyystyyppeihin (toistaiseksi voimassa oleva sekä määräaikainen 12 – 24 kk sopimus) uintimahdollisuus Vesikon ja Rantakylän uimahalleissa. Kysy lisää asiakaspalvelusta!

Pohditko kuntoilun aloittamista? Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Jos vielä pohdit aloittamista, voit tulla meille tutustumaan 3 päivän ajan veloituksetta. Täältä löydät lähimmät kuntosalimme. Samalta sivulta voit tilata passin – Kokeile palveluitamme 3 päivän ajan veloituksetta.

image description

© 2015 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja

Rekisteriseloste