TULE TUTUSTUMAAN -
MEILLÄ ONNISTUTAAN

Fill out my online form.

OSALLISTU LIIKUNTAPÄIVÄÄN!

Fill out my online form.

Fustran avulla ryhtiä syksyyn

Täytä yhteystietosi, niin soitamme sinulle piakkoin ja
kerromme lisää Fustra –harjoittelusta.

Kevyt Sankari

Kysy lisätietoja, täyttämällä yhteystietosi alla oleviin kenttiin.

Liity jäseneksi

Fill out my online form.

Jätä meille
soittopyyntö

Täytä yhteystietosi niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Haluatko ilmaisen tunnin
personal trainerin kanssa?

Tarvitsetko treeniisi lisäpotkua ja hyödyllisiä vinkkejä?
Osallistu kuukausikisaan täyttämällä yhteystietosi,
niin voit voittaa tunnin personal trainerin kanssa!

Haluatko x-method
näytetunnin vain 35€:lla?

Täytä yhteystietosi niin kuntoneuvojamme
on sinuun yhteydessä ja saat
näytetunnin 35€:lla!

Fill out my online form.

Lasten liikunta on tärkeä osa kasvukehitystä

Lasten liikunta kannattaa aloittaa varhain, sillä liikkuminen kehittää koordinaatiokykyä ja tasapainoa sekä auttaa lastasi nukkumaan paremmin. Lapsena aloitettu liikuntaharrastus kulkee usein mukana läpi elämän ja liikkuminen yhdessä lapsen kanssa tuo positiivista energiaa koko perheen arkeen.

Meiltä saat vinkkejä sopivan jumppatunnin löytämiseen. Iloiset ohjaajat kannustavat lapsia onnistumaan! Jumppatuntien tärkein tavoite onkin, että lapsesi viihtyy ja kokee olonsa turvalliseksi. Tuntivalikoimastamme löydät suositut lastenjumpat, kuten satujumppa, taaperojumppa ja lasten zumba. Tutustu kuntosaleihimme ympäri Suomea ja tule kokeilemaan ilmaiseksi lapsesi kanssa!

Perheliikunta on jäsenillemme maksutonta 6-vuotiaaseen asti. Tuntikalenterista löydät oman kuntoklubisi järjestämät lasten liikuntatunnit!

Hauskat ja monipuoliset lastenjumpat

Meillä lasten jumppatunnit ovat hauskoja ja monipuolisia. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä, peuhataan, pelataan, tanssitaan ja rauhoitutaan. Foreverin koulutetut ohjaajat huomioivat lasten erilaiset kehitystasot ja tukevat lapsen yksilöllistä kehitystä.

Ryhmäliikunta kehittää lapsesi sosiaalisia taitoja ja luo hauskoja hetkiä yhdessä muiden ikätovereiden kanssa. Rohkeimmat jumppailijat pärjäävätkin jo hyvin jumppatunnin ajan ohjaajan kanssa ja vanhempi voi tehdä oman treenin lapsen jumpan aikana.

Lasten jumppatunnit ja perheliikunta:

Vanhempi ja vauva -jumppa (3-12 kk)

Vauvajumppa on liikuntahetki, jossa äiti, isä tai muu aikuinen saa nauttia vauvan kanssa jumppaamisesta, loruista ja musiikista. Vauva nauttii liikkeestä ja rytmistä, ja aikuinen saa huomaamatta hien pintaan.

Tunti sopii vauvoille, jotka jo kannattelevat päätään, mutta eivät vielä kävele. Ota vauvalle oma viltti mukaan.

Taaperojumppa (1-2 v)

Iloinen tunti, jossa yhdessä aikuisen kanssa leikitään, lauletaan ja puuhataan. Tunnilla harjoitellaan motorisia perustaitoja ja nautitaan yhdessä tekemisestä. Tunti tukee lapsen motorista kehitystä sekä liikunnallisia valmiuksia. Iloinen leikki-, laulu- ja puuhahetki aikuisen kanssa.

Satujumppa (3-4 v)

Satuliikunta sopii niin tytöille kuin pojillekin. Tunnilla harjoitellaan motorisia perustaitoja erilaisin liikkumistavoin: ryömitään, juostaan ja hypitään. Erilaiset leikit ja pelit sekä temppu- ja taitoradat lisäävät mm. koordinaatiota ja tasapainoa. Lapsi saa kokea ryhmässä yhdessä tekemisen riemua ja oppii samalla sosiaalisia taitoja.

Sirkusjumppa (5-6 v)

Sirkusjumpassa lapsi pääsee kokeilemaan erilaisia temppuja ja kehittämään motorisia taitoja leikin ohella erilaisia välineitä käyttäen. Tunti sopii sekä tytöille että pojille.

Tunnilla harjoitellaan motorisia perustaitoja sekä koordinaatiota ja tasapainoa, mm. hyppimisen, kuperkeikkojen, pallottelun, erilaisten leikkien ja pelien sekä temppu- ja taitoratojen avulla. Lapsi saa kokea ryhmässä yhdessä tekemisen riemua ja oppii samalla sosiaalisia taitoja.

Lasten tanssi – KidsDance (7-9 v)

Lasten oma tanssitunti, joka sopii sekä tytöille että pojille.

Lasten tanssi – Zumba (10-12 v ja 13-15 v)

Lasten ja nuorten tanssitunti, jossa kantavana ajatuksena on tanssin helppous ja liikunnan ilo.

Pohditko aloittamista? Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Jos vielä pohdit aloittamista yhdessä lapsesi kanssa, voitte tulla meille tutustumaan 3 päivän ajan veloituksetta. Täältä löydät lähimmät kuntosalimme. Samalta sivulta voit tilata passin – ”Kokeile palveluitamme 3 päivän ajan veloituksetta”.

© 2015 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja

Rekisteriseloste