Ryhmäliikunta alkaa

Ennakkotarjous: lisää ryhmäliikunta jäsenyytesi jo nyt, niin saat jäsenyyden muita edullisemmin.

Hinta myöhemmin 39,90 € / 4 viikkoa. Varaa paikkasi jo nyt, niin saat pysyvästi edullisemman hinnan.

Ennakkoetu 34,90€ 4 vkoa

Palvelumme laajenee ryhmäliikuntaan! Ryhmäliikunta alkaa Tampellassa ja Kolmisopessa tammikuussa 2021. Lisää ryhmäliikunta jäsenyyteesi jo nyt, niin saat ennakkovaraajana kuntosali & ryhmäliikunta -jäsenyyden normaalia edullisemmin 34,90 € / 4 viikkoa (norm. 39,90 € / 4 viikkoa). Ennakkovaraajan kortteja myynnissä rajoitettu määrä, joten toimi nyt.

Kysymyksiä & vastauksia

Miten olette huomioineet koronatilanteen?

Tunnille otetaan vain rajallinen määrä ihmisiä, jotta turvavälejä on mahdollista noudattaa. Kaikki välineet desinfioidaan ennen ja jälkeen harjoituksen. Jokaiselle asiakkaalle on varattu tunnille omat välineensä, eikä välineitä kierrätetä tunnin aikana. Jos ryhmäliikuntatunteja ei jostain syystä voisi tammikuussa vielä COVID19-epidemian takia aloittaa, ei myöskään asiakkaan veloitukset ala. Jäsenyyden saa myös koska tahansa halutessaan tauolle.

Voiko jäsenyyden tyyppiä vaihtaa myöhemmin?

Jäsenyyden voi muuttaa takaisin kuntosalikorttiin halutessaan. Myös korotus ryhmäliikuntakorttiin onnistuu myöhemmin, mutta tällöin menettää ennakkomyynnin erikoishinnan 34,90 € / 4 viikkoa. Ryhmäliikuntakortin hinta on normaalisti korkeampi. Ennakkovaraajan sopimuksia myydään rajattu määrä.

Jos et ole vielä Foreverin jäsen

Osta jäsenyys verkkokaupastamme.

 

Ennakkoetu 34,90€ 4 vkoa

  Haluan varata jäsenyyden ennakkovaraajan hinnalla 34,90 € / 4 viikkoa. Paikkoja on rajattu määrä. Jos et ole vielä jäsen, osta jäsenyys verkkokaupassamme.

  Etunimi:
  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Olen jäsenEn ole jäsen