Hei, olen Tommy Allenius.

Toimin Vantaalla Forever Varistolla yksilövalmentajana sekä Forecross valmentajana.

Olen toiminut yksilövalmentajana vuodesta 2015 lähtien. Koulutukseltani olen urheiluhieroja ja personal trainer (KEO). Lisäkoulutuksina minulla on Fustra (3-taso), voimavalmentaja (Spartan Academy), painonnosto ohjaaja (taso 1, Suomen painonnostoliitto) ja muutamia muita pienempiä koulutuksia ja kursseja.

Olen pelannut jääkiekkoa ja jalkapalloa 24 vuotta, jonka mukana kuntosalitreeni on kuulunut osaksi harjoitteluani. Joukkueurheilu jäi taakse nelisen vuotta sitten ja nykyään harrastan tavoitteellisesti Crossfittiä. Crossfitissä minua kiehtoo lajin toiminnallisuus ja monipuolisuus; keholta vaaditaan voimaa, kestävyyttä, nopeutta, ketteryyttä ja taitoa. Näitä ominaisuuksia haluan tuoda mukaan myös työhöni omille asiakkailleni.

Valmentajana olen tarkka ja vaativa. Vaikka olen vaativa niin treenit ei silti ole vakavamielisiä vaan ohjatessa mukana kulkee myös huumori. Vahvuutenani valmentajana on harjoittelun vaativuuden sopeuttaminen eri kuntoisille ja tasoisille ihmisille. Urheiluhierojakoulutuksestani on ollut paljon hyötyä valmennustyössäni, osaan kovan treenaamisen vastapainoksi auttaa myös pitämään huolta riittävästä kehonhuollosta.

Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani voimaan hyvin, haastamaan itseään kohti parempaa kuntoa ja toimintakykyä.

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754