Pilates-ajattelu kulkee punaisena lankana ohjaamisessani. Keskittyminen, kehonhallinta ja keskivartalon hyvä tuki luovat pohjan kaikelle treenille. Oma keho on loistava vastus ja kehon tuntemus tärkeä osa kokonaisuutta. Olen toiminut Fustra-ohjaajana Foreverillä maaliskuusta 2013 ja ohjannut pilatesta vuodesta 2016 lähtien. Ohjaajana olen rauhallinen ja positiivisesti kannustava. Tavoitteeni on saada sinut voimaan paremmin. Hymy ja hyvä olo kuuluvat aina osaksi pakettia.

Treenaan itse sitä mitä ohjaan, koska tiedän, mikä tekee keholleni hyvää. Iän myötä kehonhuolto näyttelee entistä suurempaa roolia harjoittelussa. Kolmen lapsen äitinä ymmärrän ainaisen kiireen tunteen, mutta itsestään on pidettävä huolta. Silloin kun kokonaisuuden hallinta on haasteellista, minä autan sinua pitämään parempaa huolta itsestäsi!

Koulutukset: VTM, Auktorisoitu Personal Trainer (Faf), Fustra-ohjaaja (tasot 1-5), Somatic Pilates -ohjaaja

Asiakkaiden kommentteja:

Olen harjoitellut Sarin ohjauksessa fustraa ja pilatesta jo yli neljän vuoden ajan. Sari on ammattitaitoinen ja kannustava ohjaaja ja kehitykseni näiden vuosien aikana on ollut koko ajan nousujohteista. Sari keskittyy ohjattavaansa koko ohjauksen ajan, huolehtii tarkasti oikeista suoritustekniikoista ja on hyvällä tavalla vaativa. Kokemuksensa ja asiantuntemuksensa ansiota Sari osaa myös ottaa huomioon ohjattavan erityiset tarpeet ja olemme räätälöineet harjoituksiani esimerkiksi kehon epätasapainotilojen ja toiminnallisten ongelmien korjaamiseksi. Sari ohjaa hyväntuulisesti ja antaa palautetta sekä onnistumisista että kehityskohteista. Sari on ammattitaitoinen ohjaaja, jonka tunneilla keho kiittää ja mieli virkistyy.

-Hanne-Riikka

Yksilövalmennus Sarin johdolla on ollut kannattava investointi omaan hyvinvointiin. Fustra ja pilates -yhteistyömme Sarin kanssa alkoi syksyllä 2015. Sari osoittautui erinomaiseksi valinnaksi heti ensikäynnistä alkaen. Hän on kokenut yksilövalmentaja, joka ohjaa treenejä määrätietoisella mutta iloisella ja mutkattomalla otteella. Sari on aktiivisesti läsnä jokaisessa treenissä, kannustaa ja antaa jatkuvaa henkilökohtaista palautetta sekä huolehtii, että se viimeinenkin toisto tehdään loppuun asti teknisesti oikein. Treenaaminen Sarin johdolla on monipuolista, fyysisesti riittävän haastavaa mutta ennen kaikkea myös hauskaa.

– Lasse

Sari on

– aina hyvällä tuulella

-ammattitaitoinen, kannustava

– treeniohjelma aina asiakas-lähtöinen.

– saa asiakkaan ymmärtämään että päästäkseen hyviin ja pysyviin tuloksiin tarvitaan malttia.

Sarin ohjauksessa pääsin eroon vakavasta  niska- ja hartiavaivasta. Nyt lihakset toimii kuten pitää ja liikeradat ovat palautuneet.

-Kerstin