Olen Petri Kaveniemi ja toimin Hämeenlinnan Forever kuntoklubilla Fustra-ohjaajana ja Personal trainerina. Aikaisemmin olen liikuttanut lapsia iltapäiväkerhoissa ja siinä ohessa aikuisia ryhmäliikunnan merkeissä. Nyt tarkoituksena on keskittyä liikuttamaan aikuisia.

Kehon kokonaisvaltainen vahvistaminen on ollut itselleni se juttu. Tätä olenkin ohjauksissani päässyt toteuttamaan. Olen aina pitänyt voimaharjoittelusta salilla, mutta kesäisin huomaa tekevänsä kehonpainoharjoitteita myös ulkona. Viime aikoina liikkuvuus on tullut vahvasti osaksi omaa mielenkiintoa ja siksi kouluttauduin Fustra-ohjaajaksi.

Treenaaminen tulisi mielestäni olla sellaista, että sitä tykkää tehdä, mutta samalla tietenkin itselleen sopivan haastavaa. Onnistumisia tulee silloin, kun tykkää siitä, mitä tekee. Valmentajana rohkaisen asiakkaita haastamaan itsensä, unohtamatta kuitenkaan, että sen tulisi olla kivaa.

Omiin harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu sekä hyötyliikunta. Olen vannoutunut työmatkapyöräilijä. Kesäisin harrastan myös Boffausta sekä Footbag- höntsäilyä. Näiden vastapainona tulee kirjoiteltua ja striimattua videopelien pelaamista. Maalaaminen ja piirtäminen ovat luovalla tauolla.

Minua saa tulla jututtamaa aina kun näkee minut käyskentelemässä.

 

Koulutukset:

Liikuntaneuvoja

Kuntosalivalmennuksen peruskoulutus

Fustra taso 1

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355