Olen Mikko Huttunen, 29-vuotias yksilövalmentaja Vantaalta.

Olen toiminut yksilövalmentajana vuodesta 2015 lähtien. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja (LPT). Suoritin opintoni Pajulahden urheiluopistossa, jossa erikoistuin valmennukseen. Personal Training tuntien lisäksi ohjaan paljon myös Fustra harjoittelua, jossa olen kouluttautunut korkealle 4-tasolle asti. Oman työn ohella kouluttaudun ja luen paljon alan kirjallisuutta. Haluan aina olla perillä alan uusista tuulista ja tapahtumista.

Oma liikuntataustani on hyvin monipuolinen. Olen pelannut kilpatasolla useita vuosia salibandya, jääkiekkoa ja jalkapalloa. Näissä lajeissa voimaharjoittelu on ollut vahvasti mukana. Salibandysta minulla on myös valmennuskokemusta junioreiden parista. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu golf ja crossfit, jotka vievätkin suurimman osan vapaa-ajastani.

Valmentajana olen määrätietoinen ja tarvittaessa hyvinkin vaativa. Pyrin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja monipuoliseen voimaharjoitteluun, jonka seurauksena parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn. Asiakaskuntani koostuu kaiken kuntoisista kaiken ikäisiin. Jokaisen asiakkaan kanssa räätälöidään hänen tavoitteidensa mukainen yksilöllinen treeniohjelma. Kanssani tulet oppimaan opit uusia tapoja treenata, saat liikunnallisen elämäntavan ja saavutat tavoitteesi.

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754