image description
Mervi Sirkiä (opintovapaalla 1.6.2022 alkaen )

Olen nelikymppinen pirteä, urheilua rakastava PT ja hieroja. Hieron päätyöni ohessa kotonani pääosin viikonloppuisin. Entisessä elämässä olin sekä kokki, että kondiittori joten minulta löytyy vankka ammattitaito ravintopuolen asioille, tinkimättä herkullisesta ruuasta. Sillä hyvä ruoka on elämän suola.

Olen myös urheillut koko ikäni harrastuksina voimanosto sekä penkkipunnerrus, joten tiedän mitä kova voimaharjoittelu vaatii 30 vuoden MM-tason kilpaurheilijan kokemuksella.

Pidän hyvää huolta itsestäni elämän joka osa-alueella ja kutsumuksenani/ tavoitteenani on tuottaa hyvää oloa sekä laadukkaampaa elämää myös muille ihmisille. Jos elämän jokin osa-alue ei ole kunnossa, on kokonaisuuskin epätasapainossa. Anna minun auttaa Sinua löytämään tuo tasapaino toimivan, liikuvan ja voimakkaan kehon sekä hyvän kehonhallinnan ja oikean ravitsemuksen avulla.

Tiedolla.. Taidolla.. Tunteella sekä rakkaudesta rautaan.

“Succes is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are do-ing, you will be succesfull ♥ ”

 

Koulutukseni:

X-Method trainer

koulutettu hieroja

25v maajoukkueessa voimanosto ja penkkipunnerrus/ Valmennusta siinä ohessa

Fustra tasot 1-3

 

“Mervi on kärsivällinen ja ystävällinen ohjaaja ja ottaa aina huomioon asiakkaan rajoitteet, joita voi olla esim. kulumat nivelissä tms. Silti tunneilla tehdään monipuolisesti ja tehokkaasti harjoitteita ja hyvällä mielellä sieltä aina kotiin lähdetään.”

Sirkku 62

“Mervi eli Mepa on rautainen alan ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja tavoitteet sekä suunnitella niiden pohjalta kehittäviä ja monipuolisia ohjelmia. Hänen iloinen, energinen ja tsemppaava asenteensa tuo hymyn huulille rankankin treenin keskellä ja kotiin lähtiessä on aina voittajaolo!” 💪😘

Jenna 34

“Mervi on positiivinen, kannustava, hyvällä tavalla vaativa, monipuolinen ohjaajana, yksinkertaisesti paras”😍

Minna 47

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355