Olen 26 -vuotias Fustra-ohjaaja ja Personal Trainer ja haluan auttaa ihmisiä löytämään liikkumisen ilon, jonka olen itse löytänyt mm. kuntosali -ja kehonpainoharjoittelusta. Omakohtaista lajitaustaa minulta löytyy myös yleisurheilusta, jota olen harrastanut n. 10 vuotta. Ohjaajana olen selkeä, rauhallinen ja vaativa. Tavoitteenani on auttaa asiakkaitani ymmärtämään kehoaan ja voimaan paremmin, oli kyseessä sitten tavallinen kuntoilija tai tavoitteellisesti harjoitteleva urheilija.

Erityisosaaminen: Liikkuvuus -ja kehonpainoharjoittelu sekä käsilläseisonta.

Koulutukset: Auktorisoitu Personal Trainer (SKY), Spartan Academyn Movement ja Mobility -koulutus, Fustra-ohjaaja (tasot 1-2 ja Voima2).

Asiakkaiden kommentteja:

Marilin on upea PT, hän ottaa asiakkaan toiveet vastaan, mutta antaa myös aina rehellisen ammattilaisen mielipiteensä ja neuvonsa. Hän taitaa monipuolisesti kaikenlaisia eri liikunnan ja kehonhuollon osa-alueita, ja hän on aina osannut vastata kysymyksiini. Olen kehittynyt Marilinin ohjauksissa fyysisesti, mutta oppinut myös paljon kehostani ja miten se toimii. Olen ollut todella tyytyväinen!

-Lumi, 22v

Marilinin ansiosta Fustraan on kiva mennä! Hän välittää aidosti siitä, että asiakas saa haluamiaan tuloksia. Minulla pahimmat selkäkivut hellittivät pian Fustran aloituksen jälkeen ja parannusta ryhtiin tulee koko ajan.

-Mikko, 32v

Minulla on ollut aikaisemmin useampikin eri PT, mutta motivaatio treenaamiseen on aina loppunut jo parissa kuukaudessa. Vasta Marilinin ansiosta on liikunnasta tullut vihdoin osa elämääni ja olenkin treenannut säännöllisesti jo yli vuoden ajan. Marilin huomioi minut kokonaisuutena ja yhteiset treenimme hän suunnittelee aina yksilöllisesti vastaamaan omia tarpeitani ja tavoitteitani. Hän haastaa minua menemään oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja pitää motivaatiota yllä vaihtuvilla ja monipuolisilla liikkeillä. Kehitystä on tapahtunut ja hyvä olo lisääntynyt, siitä iso kiitos Marilinille!

-Annika, 32v