image description
Laura Tuominen/opintovapaa

Yksilöohjaajan urani alkoi vuonna 2009 ja 2011 aloitin Forever Töölössä Fustra-ohjaajana ja Personal Trainerina. Olen käynyt useita eri koulutuksia, joista viimeisin on Trainer4you:n Voimavalmentaja-koulutus. Kohtaan jokaisen asiakkaani yksilönä, lähdimme sitten rakentamaan kertaluonteista kuntosaliohjausta tai elämänmittaista valmennussuhdetta. Toimintaperiaatteeni on, että silloin kun treenataan, treenataan tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Pitkän taekwondo-kilpaurani kautta vahvuuksiani ovat toiminnallinen harjoittelu sekä kehonhallintaharjoitteet. Muihin harrastuksiini kuuluvat jalkapallo, kuntosaliharjoittelu, pilates sekä pienen taaperomme kanssa kaikenlainen puuhastelu.

Koulutukset: Liikunnan ammattitutkinto, Voimavalmentaja -koulutus (Trainer4You), Fustra-ohjaaja (tasot 1-4)

Asiakkaiden kommentteja:

Laura on ollut minulle aivan ihana PT. Aloitin ihan nollasta, mutta kehitystä ja intoa tuli nopeasti. Voihan sitä yksinkin tulla salille pyörimään ilman suunnitelmaa, mutta sain PT:n kautta omaan treenaukseen rutiinia, järjestystä ja oppia. Myös omaa mave-ennätystä nostettiin. Laura on myös muutenkin avoin ja ystävällinen, ei pelkästään super traineri. Suosittelen lämpimästi treenaamista Lauran kanssa! 🙂

-Leealiina

Olen ollut super tyytyväinen Lauran ohjauksiin. Tässä muutamia ajatuksia.

Treenit ovat alusta asti olleet selkeästi räätälöityjä minun tavoitteen ja tahtotilan mukaan. Kuitenkin yhtä aikaa huomioiden haasteet ja ne heikot kohdat, joihin on pureuduttu taitavasti. Treeni on ollut koko ajan pitkäntähtäimen tavoitteen mukaista, rakennettu oikein sitä voimaa vaihe vaiheelta.

Olen kokenut valmennuksen olevan todella personoitua ja sopivasti joustavaa vähän sen mukaan mikä tilanne milläkin viikolla on.

Treenaaminen yhdessä on ollut todella kannustavaa ja Laura on haastanut minua koko ajan upeasti. Olen jatkuvasti päässyt tavoitteisiin ja ylittänyt itseni. Joka treenille on ilo tulla ja jokaisen jälkeen on ihan voittaja fiilis.

-Maija