image description
Kristiina Kanninen (perhevapaalla)

Olen Kristiina Kanninen 29-vuotias Liikunnanohjaaja AMK ja Personal Trainer. Törmäilet minuun Foreverillä Fustran, Personal trainer-ohjauksen ja ryhmäliikunnan merkeissä. Olen muuttanut Hämeenlinnaan Jyväskylästä, jossa olen tehnyt liikunta-alan hommia noin 8 vuoden ajan.

Omaa lajitaustaa on jalkapallosta ja joukkuevoimistelusta. Nykyään liikun itse kävelylenkkien, ryhmäliikunnan ja kuntosalin muodossa. Tykkään myös pyöräillä työmatkani hyötyliikunnan merkeissä.

Olen aiemmin ohjannut paljon terveys- ja kuntoliikkujia. Minulle tuttua on elämäntapamuutokset, painonhallinta, tavoitteellinen treenaaminen ja erilaiset kuntoutukset.

Minun kanssani treenit ovat monipuolisia ja hikisiä, huumoria unohtamatta. Autan sinua kohti parempaa hyvinvointia. Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa tärkeää on riittävä lepo, monipuolinen ravitsemus, liikunta ja monet muutkin tekijät. Pyrin saamaan asiakkaani liikkumaan säännöllisesti, jotta tämä onnistuisi liikunnan täytyy olla miellyttävää ja yksilöllisesti suunniteltua. Opitaan yhdessä pysyviä ja parempia elämäntapoja.  Tervetuloa treenaamaan kanssani.

 

Koulutukseni:

Liikunnanohjaaja (AMK)

Liikunnanohjaajan peruskurssi (urheiluopisto)

Fustra tasot 1-2

Urheilulukio

Palloliiton valmennus kurssi D-taso

Lasten liikunnanohjaajakurssi

FISAF kuntosaliohjaajan peruskoulutuskurssi

Profitness ryhmäliikunnanohjaaja jatkokurssi 2-taso

Kuntonyrkkeilyn ohjaajan 1.tason peruskurssi

Nuorten yleisurheiluohjaajakurssi 1-taso

Vatsalihasten erkauman peruskurssi

Ryhmäliikuntalajit:

Les Mills Bodypump, Flowride-sisäpyöräily, kahvakuula, venyttely, RVP, kuntojumppa ja terveselkä

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355