Olen Kari, 30-vuotias personal trainer. Valmistuin Kisakallion urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi vuonna 2012 ja samana vuonna aloitin työt Forever Töölön kuntoklubilla. Pitkän urani aikana olemme kokeneet asiakkaideni kanssa monia onnistumisia ja tämä on motivoinut minua eteenpäin työssäni. Vahvuuteni ovat painonpudotuksessa ja lihaskunnon kehityksessä. Olen valmentanut painonpudotuskursseja noin viiden vuoden ajan ja tulokset ovat olleet huikeita: parhaimmillaan 10 viikon aikana on saatu pudotettua rasvaa jopa -19%.  Liikunta-alasta innostuin jo nuorena harrastaessani erilaisia joukkue- ja yksilölajeja.

Ammattitaitoani olen kehittänyt suorittamalla kaksi kahvakuula-koulutusta, kuntosaliohjaajan koulutuksen sekä voimavalmentajan koulutuksen. Oma liikuntataustani on kuntosalia, jalkapalloa ja salibandya harrastaen sekä valmentaen. Valmentajana olen vaativa, mutta mukava. Otan asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ja näin rakennamme yhdessä tavoitteet, joihin pääsemme. Uni, ravinto ja liikunta tulee kaikki saada tasapainoon, jotta keho toimii ja voi paremmin. Ihmisenä olen hyvin sosiaalinen ja helposti lähestyttävä sekä huumorintajuinen, joten seurassani voit olla rennosti!

Mikäli kiinnostuit, ota minuun rohkeasti yhteyttä puh. 043 824 8260 tai kari.kantola@foreverclub.fi, niin rakennetaan sinulle terveellisempi arki!

Erityisosaaminen: Painonpudotus, voiman kehitys, kahvakuula-harjoittelu

Koulutukset: Liikuntaneuvoja, Auktorisoitu Personal Trainer, kahvakuulaohjaaja, Voimavalmentaja