image description
Kaisa Poikajärvi Yksilövalmentaja
Tervehdys,
 
olen Kaisa Rovaniemeltä; Oulun, Tampereen ja Tukholman kautta Espooseen eksynyt. Olen viettänyt liikunnan parissa koko elämäni. Yläasteen kävin liikuntaluokalla. Sen jälkeen opiskelin kaksi AMK tutkintoa, joista toinen on tanssinopettaja. Tukholmassa treenasin tanssia Danshögskolanissa. Olen työskennellyt tanssin ja liikunnan parissa lähes tulkoon aina. Opetus- ja valmennustaustaa on runsaasti. 
Olen aina rakastanut vaeltamista, luontoa, taidetta ja matkustamista. Maailmaa on tullut nähtyä: Kiina, Korea, Japani, Laos, Kambodza, Afrikka ja Montenegro (muutamia mainitakseni). Kokemusten lisäksi mukaani tarttui laitesukelluksen sekä kiteboarding kurssit.
Valmentajana olen lämmin, persoonallinen ja vaativa. Pyrin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja haluan jakaa liikunnan iloja sekä oppeja eteenpäin. On ilo ja kunnia aloittaa Foreverillä valmentajana.
Tule tutustumaan kanssani yksilövalmennuksen saloihin. Tarjoan Sinulle ilmaisen konsultaation, missä käymme tarkemmin läpi taustojasi sekä tavoitteitasi. Otathan rohkeasti yhteyttä! Konsultaatio ei sido Sinua mihinkään.
Toivottavasti nähdään pian!

Ilmainen konsultaatio

Varaa tästä ilmainen yksilövalmennuksen konsultaatio.

Varaa tästä

Espoo

Forever Omena Puolikkotie 8, Espoo 045-8552002