Olen koulutukseltani kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer. Harrastan liikuntaa monipuolisesti ja pidän itseni haastamisesta erilaisissa lajeissa ja tapahtumissa. Lajeihin kuuluvat mm. kuntosali, juoksu, uinti, pyöräily ja niin edelleen, pystynkin auttamaan myös monien eri urheilulajien harrastajia lajiaan tukevissa harjoitteissa. Osaamiseeni kuulu kuntosaliohjauksen lisäksi myös Fustra- harjoittelu.

Vahvuuksiani ovat ihmiskehon hyvä tuntemus ja erilaisten liikkuvuus tai kiputilojen korjaaminen.

Ohjatessani painotan hyvää tekniikkaa, harjoittelun tehokkuutta ja monipuolista tekemistä. Annan jokaiselle asiakkaalleni kaiken osaamiseni, olitpa aktiiviliikkuva tai aloittelija. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä juuri sinun tavoitteistasi totta.

 

Koulutukseni:

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Personal Trainer (Trainer4You)

Koulutetun hierojan ammattitutkinto (Hierojakoulu Relaxi, käynnissä)

Fustra tasot 1-2

 

Asiakaskokemus:

Fustra-ohjaus

 

Juha osaa ohjata hyvin riittävän haastavan treenin, huomioiden kuitenkin treenaajan oman lähtötason. Treeni on monipuolista ja haastaa kaikki lihasryhmät. Lihakset ovat hapoilla yleensä Juhan tuntien jälkeen, ja sehän on toki tavoitteenakin, ainakin minulla! Tykkään haastaa itseäni, joten sikäli ohjaus sopii minulle erittäin hyvin, kun ohjaaja ei päästä liian helpolla.

Juha osaa ottaa myös huomioon tällaisen niveliltään yliliikkuvan ihmisen haasteet, ja ohjaa liikkeet oikeille lihaksille, jotta löytyy parempi lihastuki nivelille. Treeni on erittäin tehokasta, ja jo parin kerran jälkeen huomasin treenin positiiviset vaikutukset.

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355