Valmentajana olen kiinnostunut kehon toiminnallisuuden kautta kuntouttamisesta ja suorituskyvyn parantamisesta. Asiakkaan tavoitteet ja toiveet otan aina huomioon harjoittelun suunnittelussa. Minulla on vahva urheilutausta jalkapallon puolelta, jonka kautta olen saanut paljon kokemusta myös huippu-urheilijoiden harjoittelusta, kuntoutuksesta ja arjesta.

Erityisosaaminen: Kliininen tutkiminen ja terapeuttinen harjoittelu.

Koulutukset: Fysioterapeutti, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, Fustra-ohjaaja (tasot 1-2 ja pienryhmä)

Asiakkaiden kommentteja:

Iiro on ohjaajana todellinen ammattilainen. Tunnit ovat aina tehokkaita ja tarvittaessa Iiro osaa muokata tuntisuunnitelmaa ja tempoa päivän kunnon mukaan. Ymmärtäväisyyttä löytyy ja yhdessä työskentely on erittäin mielekästä. Aloittaessani olin rapakunnossa ja kehosta löytyi paljon normaalin liikkumisen estäviä vammoja ja kiputiloja. Iiro otti nämä erinomaisesti huomioon ja loi minuun uskoa paremmasta tulevaisuudesta. Nykyään liikun aktiivisesti ja tavoitteellisesti koko ajan kehittyen, useamman tavoitteen olen jo saavuttanutkin. 🙂  Suosittelen Iiroa lämmöllä kaikille, joilla on jotain kiputiloja liikkumisen esteenä tai vähänkin epäilyksiä kuntosaliharjoittelun aloittamisesta.

-Nainen 53v

Olen saanut Iirolta korvaamatonta apua arjessa selviytymiseen. Vakavan sairauden jälkeen etsin sopivaa ohjaajaa itselleni, jolta löytyy myös fysioterapeutin pätevyys. Löysin ystävän suosituksesta Iiron, enkä ole katunut hetkeäkään aloitettuani harjoittelun näin osaavan ohjaajan kanssa. Iiro pystyy selittämään minulle vakuuttavasti harjoitusten syyn ja vaikutuksen omaan arkeeni ja tämän myötä olen myös kiinnostunut itse liikkeiden vaikutuksesta arkeen. Olin ajatellut, etten enää tässä iässä kykene oppimaan uutta, mutta Iiro on osoittanut tämän vääräksi. Erittäin tyytyväinen valintaani.

-Mies 73v