image description
Heini Kaappola

Toimin Forever Matinkylässä fysioterapeuttina. Fysioterapeutti (AMK) -tutkinnon lisäksi olen kouluttautunut Fustra-ohjaajaksi ja kestävyysvalmentajaksi. Lyhyempiä lisäkoulutuksia olen käynyt urheilufysioterapian puolelta sekä faskiamanipulaatio-koulutuksen.

Pisin lajitaustani löytyy ratsastuksesta, jossa olen myös kilpaillut niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. Tällä hetkellä pääpaino harjoittelussa on kuitenkin erilaisissa kestävyyslajeissa, painottuen Pirkan Kierrokseen kuuluviin lajeihin (hiihto, pyöräily, melonta / soutu ja juoksu) sekä uintiin. Kuntosalilla harjoittelu toimii minulla muita lajeja tukevana.

Haluan auttaa asiakkaita löytämään kivuttoman arjen / liikkumisen ja toimimaan oman kehonsa asiantuntijana. Fysioterapialla voi olla tärkeä rooli myös ennaltaehkäisevänä keinona esimerkiksi rasitusvammoja kohtaan, joten vastaanotolle voi tulla myös ilman kipua. Koulutustaustani ansiosta yhdistän hoidoissani sekä manuaalista että aktiivista fysioterapiaa – asiakkaan tarpeiden mukaan.