image description
Eveliina Saastamoinen elintapavalmentaja Yksilövalmennus

Olen Eveliina Saastamoinen ja minut löytää Kuopiosta Forever Lite kuntosalilta. Olen valmentajana innokas, energinen, kannustava ja sopivan vaativa. Olen valmiina auttamaan sinua pääsemään tavoitteisiisi, oli tavoitteesi sitten elintapamuutos, lihasten tai voiman kasvatus, energian ja hyvinvoinnin lisääminen arkeesi tai mitä tahansa siltä väliltä.

Olen harrastanut koko ikäni liikuntaa monipuolisesti. Minulla on harrastustaustaa muun muassa erilaisista tansseista, lukkopainista, brasilialaisesta jujutsusta, potkunyrkkeilystä, juoksusta ja jalkapallosta. Kuntosaliharjoittelu on kuulunut elämääni jo yli 10 vuoden ajan. Siinä ajassa harjoittelusta on kertynyt kokemusta monipuolisesti ja kuntosaliharjoittelu on ollut mukana tukemassa muun muassa erilaista lajiharjoittelua ja muita tavoitteita. Tärkeintä minulle liikunnassa on kuitenkin siitä saatava ilo ja elämänvoima sekä itsensä kehittäminen ja haastaminen.

 

Valmentajana koen tärkeäksi, että jokainen voisi löytää omanlaisensa tavan liikkua ja kokea, kuinka merkittävä vaikutus sopivalla annostuksella liikuntaa on elämänlaatuun. Lepoa, ravintoa ja palautumista unohtamatta! Huomioin asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja minulle asiakkaideni hyvinvoinnilla ja merkityksellisillä tavoitteilla on aidosti merkitystä. Tule laatimaan kanssani suunnitelma ja lähdetään yhdessä rakentamaan parempaa elämää ja tulevaisuutta juuri sinulle.

 

Koulutus

Impulssi Oy Auktorisoitu Elintapavalmentaja/ Personal Trainer

Liikunnanohjaajaopiskelija, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja, Savonia-ammattikorkeakoulu

Liikunnanohjaajan peruskurssi, Varalan urheiluopisto

Kuopio

Forever Kuopio Kolmisopentie 3, 70780 Kuopio 044 737 0133