Hei,

Olen Emma Jones.

Forever Variston fysioterapeutti.

Työskentelen kaikenikäisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien parissa. Työssäni teen paljon urheilu- ja rasitusvammojen kuntoutusta, toiminnallisia testejä ja liikeanalyyseja, joiden avulla saan kokonaisvaltaisemman kuvan asiakkaan liikkumisesta. Olkapääongelmat, selkäkivut, alaraajavaivat ovat osaamisalaani. Lisäksi olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Aiemmin toimin myös jalkapalloseurassa fysioterapeuttina.

Lajitaustani on 10 vuotta jalkapalloa ja 20 vuotta ratsastusta. Tuttua ovat myös Kick Boxing ja Crossfit. Tällä hetkellä keskityn pääsääntöisesti painonnostoon.

Olen eloisa ja avoin tyyppi. Kun näet minut Foreverilla tule juttelemaan, kertomaan itsestäsi ja vapaasti kyselemään, vastaan ja autan mielelläni.

Varaa edullinen ensikäynti hintaan 35 € netissä tai klubin asiakaspalvelusta. Poistetaan yhdessä mahdolliset ongelmat tai parannetaan suorituskykyäsi entisestään.

https://www.nettiajat.fi/…/nett…/index/85/corporate_id:2

 

Erikoisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, olkapää, selkäkivut ja alaraajat, Nuoret urheilijat (10 v ja ylöspäin), Äitiys- ja lantionpohjafysioterapia

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754