Tervehdys. Aloitin Personal trainerin työt Forever Töölössä tammikuussa 2015. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja, urheiluhieroja sekä auktorisoitu Personal trainer. Valmentajana vahvuuteni ovat toiminnallisessa harjoittelussa, voima- sekä kestävyysharjoittelussa. Tiukan treenin vastapainoksi, liikkuvuusharjoitteet, kehonhuolto ja lepo ovat tärkeä osa valmennusfilosofiaani. Oma harjoitteluni on monipuolista sisältäen mm. crossfitin, kuntosaliharjoittelua, juoksua sekä erilaisia pallopelejä. Valmennettavia ohjaan positiivisella ja motivoivalla otteella kohti asetettuja tavoitteita. Pilke silmäkulmassa kohti terveempää huomista!

Erityisosaaminen: voima- kestävyys ja kehonpainoharjoittelu

Koulutukset: Liikuntaneuvoja, Auktorisoitu Personal Trainer, X-method -ohjaaja, Urheilu-hieroja

Asiakkaiden kommentteja:

Vaativa, huumorintajuinen ja eteenpäin pyrkivä valmentaja. Olen löytänyt uuden kipinän harjoitteluun Eeron monipuolisissa ja asiakkaan tarpeita huomioivissa treeneissä.

-Mies 55v

Erittäin hyviä ja monipuolisia treenejä välillä nauraen, toisinaan hammasta purren, mutta aina tulee lähdettyä hymy huulilla salilta kotia kohti täynnä virtaa. Olen Eeron pitkäaikainen asiakas.

-Nainen 35v

En uskonut, että tämän ikäinen mies voi parantaa liikkuvuuttaan ja lihasvoimaansa näin paljon! Niska- hartiaseudun ja alaselän kivut ovat helpottuneet ja koko kropassa tuntuu ryhdikkäämpi ja fressimpi olo. Kiitos Eero!

-Mies 62v