image description
Cheikh Toure Personal Trainer/Fustra Ohjaaja Fustra ohjaaja, Personal Trainer, Yksilövalmennus

Olen Cico, kokenut valmentaja, auktorisoitu Personal Trainer ja ammattijalkapalloilija.

 

Viimeisten vuosien aikana olen työskennellyt monien urheilijoiden kanssa, ja yhdessä olemme onnistuneet parantamaan heidän kehitystään ja saavuttamaan erinomaisesti toivottuja tavoitteita. Kokemukseni kattaa myös työskentelyn aloittelijoiden kanssa, joilla ei ole ollut varsinaista aikaisempaa liikunnallista kokemusta, sekä asiakkaiden kanssa, joilla tavoitteena on ollut painonpudotus ja yleisen hyvinvoinnin lisääminen elämäntapoja muuttamalla. Parasta työssäni on nähdä asiakkaideni kehitys sekä heidän elämänsä eri osa-alueiden paraneminen fyysisen kunnon noustessa. Treenaamisen lähtökohtana on aina asiakkaan omat kiinnostuksen kohteet, toiveet ja tarpeet. Pyrin siihen, että minun kanssani treenaaminen on hauskaa, innostavaa ja tuloksekasta.

 

Koulutus: Personal Trainer Trainer4you,

Kuntosalivalmentaja Trainer4you

 

Erityisosaaminen: toiminnallinen harjoittelu, jalkapallo, juoksu, kestävyysharjoittelu, painonpudotus, liikuntavammoja ehkäisevä harjoittelu, lihasmassaa kasvattava harjoittelu

 

I also coach in English, Italian and French.

 

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!