Forever Premio on ainutlaatuinen yksilövalmennusohjelma, joka rakentuu sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi ympärille. Premiossa tiimiisi kuuluvat:

 • Fysioterapeutti
 • Fustra-ohjaaja
 • Personal Trainer
 • Ravintovalmentaja
 • Psyykkinen valmentaja
 • Hieroja

Tutustu palveluumme ja asiantuntijoihimme!

Forever Premio – uniikki onnistumisen merkki

Forever Premio on yksilöllisesti juuri sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi rakennettava valmennusohjelma, jossa moniammatillisen tiimimme liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntijat varmistavat tiesi onnistumisiin. Olipa päämääräsi yleinen elämänhallinnan kehitys, painon hallinta, energisempi arki, voiman lisääminen tai vaikkapa ketteryyden parantaminen, me autamme tavoitepolkusi rakentamisessa ja onnistumisen ilon löytämisessä.

Saat meiltä tueksesi Foreverin fysioterapeutin, fustraohjaajan, personal trainerin, ravintovalmentajan, psyykkisen valmentajan tai hierojan – tilanteesi mukaan vaikka kaikki – jotta varmistamme tavoitteidesi saavuttamisen. 

Liikuntaa lääkärin määräyksestä 

Forever Premio on myös osa ainutlaatuista Pihlajalinnan Liikuntalähete -palvelukonseptia, jossa Pihlajalinnan lääkärit sekä terveystieteen asiantuntijat suosittelevat asiakkaidensa elämäntilanteen kokonaisarvion perusteella liikuntaa pääasialliseksi tai yhdeksi osaksi asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehitystä. Liikuntalähete perustuu aina tutkittuun tietoon liikunnan vaikuttavuudesta diagnosoidun tilanteen suotuisaan kehitykseen. 

Foreverin asiantuntijat muodostavat Pihlajalinnan lääkäriasemille liikunnan, hyvinvoinnin, ravinnon sekä elämänhallinnan edistämisen moniammattillisen tukitiimin, jonka turvin jokainen yhteinen asiakkaamme voi varmistua kokonaisvaltaisesta onnistumisestaan ja seurata tilanteen kehitystä yhdessä Foreverin fysioterapeutin ja Pihlajalinnan hoitavan lääkärin kanssa.

Yksilöllinen ohjelma jokaiseen tarpeeseen

Ihminen on kokonaisuus, jota tulee tukea eri osa-alueiden haasteet ja tavoitteet huomioiden, yksilöllisin keinoin. Rakennamme siksi aina jokaiselle asiakkaallemme oman ohjelman, tultiinpa yksilövalmennuksen pariin omasta aloitteesta tai lääkärin lähetteellä. Tavoitteellisessa ohjelmassamme huomioidaan fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen toiminnallisuus sekä ravinnon, unen ja palautumisen merkitys hyvinvoinnin kehittymiselle. Jokaiselle asiakkaallemme rakennetaan yksilöllinen kokonaisuus eri osa-alueiden sisällöistä resurssien ja tarpeiden mukaan.

 

Forever Premio -yksilövalmennuksen osa-alueet 

Forever Premio on ainutlaatuinen tapa panostaa hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Valitse Premio, jos haluat yksilöllisen valmennuspaketin sekä henkilökohtaisen tuen sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi saavuttamiseksi. Me autamme sinua onnistumaan.

 

image description

Forever Premio-fysioterapeutin ensitapaaminen vain 35€. Aloita matka muutokseen!

  Täytä yhteystietosi niin kerromme lisää! Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Keskus